Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Μηδενική αύξηση στα δημοτικά τέλη.


Ομόφωνα αποδεκτή έγινε από το Δημοτικό Συμβούλιο η πρόταση του Δημάρχου Αγρινίου κ.Παύλου Μοσχολιού για μηδενική αύξηση στα δημοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού 2010, παίρνοντας υπόψη την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δημότες.

Ο κ.Μοσχολιός στην τοποθέτησή του επεσήμανε ότι η πρόταση της Δημοτικής Αρχής για μηδενική αύξηση στα τέλη είναι μια απόφαση που έρχεται ως συνέχεια της κοινωνικής πολιτικής που έχει ο Δήμος Αγρινίου αναφέροντας ως χαρακτηριστικά παραδείγματα τους πολυτέκνους και τα Α.Μ.Ε.Α., τους παιδικούς σταθμούς με τη μη καταβολή τροφείων, παρά τη χαμηλή επιχορήγηση από την κεντρική εξουσία, αλλά και τις εργασιακές συνθήκες των υπαλλήλων του Δήμου, τα οποία όπως τόνισε λειτουργούν εύρυθμα χωρίς να χρειαστούν δυσβάστακτες αυξήσεις.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΟΥΔΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ 50-ΕΩΣ 60 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ 100 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ
ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

4 ΛΙΜΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΚΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ..... ΝΤΡΟΠΗ !!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΒΜΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε τα αιματα
με πληθορισμο 0 και κακες υπηρεσιες απο το δημο υπερβολη ειναι και η μηδενικη αυξηση
μειωση τελων θα ηταν το σωστο

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ 0 ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2010
ΑΣ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΗΠΩΣ ΛΑΓΑΡΙΣΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΩΧΟ

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ είπε...

ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΩΤΩΝ ;;;; ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΚΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΑΚΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

Ανώνυμος είπε...

και στην τσεπη να μας βαλει χρηματα δεν βλεπει τον ψηφο μας

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ.ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ;ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Sostos aytos poy leei oti tha mporouse kai na meiosei.Tora an den meiose den ekane ki asxima poy to afhse etsi.Nero pantws guys den pernoyme apo limnes.Mh leme kai papa...dies.

Ανώνυμος είπε...

Η ανάπλαση της πλατείας και των γύρω δρόμων, η Παπαιωάννου, η Σταΐκου και τόσα άλλα έργα δεν αναβαθμίζουν το εμπορικό κέντρο της πόλης; Ψάξτε για τον δεύτερο - Μοσχολιός πάλι!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΒΡΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ 1:30 ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ!
ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο 1:30 ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ!
ΒΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΛΙΚΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΠΙΕΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΛΕΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ.ΕΤΣΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ?ΤΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ.ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΕΩ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;

agrinionews είπε...

Παρακαλούμε τα σχόλια να εστιάζονται στο θέμα της παρούσας ανάρτησης. Άσχετα με αυτή στο εξής δε θα δημοσιεύονται, καθώς και εκείνα που περιέχουν προσωπικούς χαρακτηρισμούς και είναι υβριστικά.

Ανώνυμος είπε...

H ALH8EIA EINAI PWS O EMPORIKOS SYLLOGOS EINAI AFANTOS. KAI OPOTE XREIASTHKE VOH8EIA APO TON PRWHN DHMARXO KAI TON NYN TON EGRAPSAN KANONIKA KAI MAZI OLOYS TOYS KATASTHMATARXES

Ανώνυμος είπε...

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή.Σωστή απόφαση η μηδενική αύξηση στα δημοτικά τέλη και την επικροτούν όλοι οι υγειώς σκεπτόμενοι κάτοικοι της πόλης μας.Τώρα αν το θέμα για μερικούς έγκεται στο άν θα ξαναβγεί ο ίδιος δήμαρχος-του χρόνου είναι οι εκλογές για μερικούς που ρώτησαν-τότε είναι εκτος θέματος και το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο αγορινα μου δημαρχε. σε ενα χρονο που εχουμε εκλογες θα τα πουμε.......

Ανώνυμος είπε...

Καλό το μέτρο, δεν λέμε... μηπως να στρωσει λιγη ασφαλτο και στους δρολους που ειναι διπλα απο την πλατεια και εχουν ακομα χωμα ??????
[ κομάτι κατωθεν πολεοδομιας, σταθμος τραινου - ΟΔΟΣ ΠΑΛΑΜΑ ]

Ανώνυμος είπε...

TI 8ES? NA STRWSEI ASFALTO? EEEEELA MWRE TWRA...AN TO PAREI APOFASH SE KANA 2 XRONIA AN 3ANAVGEI, POY 8A VGEI, MPOREI KAI NA TO KANEI. ASE TWRA, XAIRETAI TO PSIFIDWTO. EIDIKA TA MAGAZIA LIGO PARAPANW POY AKOMA PSAXNOYN TOYS PELATES ME TO KYALI KAI ETOIMAZONTAI NA KLEISOYN TO XAIRONTAI POLY. MAZI ME TH LASPH