Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

To παζάρι στο Δήμο Στράτου

Τελικά το παζάρι που γίνεται κάθε χρόνο στη περιοχή μας θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα από 2-6 Δεκεμβρίου στο Δήμο Στράτου. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο για αρχές Νοεμβρίου-όπως γίνεται κάθε χρόνο- όμως τελικά μετατέθηκε για την ημερομηνία που αναφέραμε, εκτός πάλι απροόπτου. Υπενθυμίζουμε ότι το παζάρι είναι από τα μεγαλύτερα που διοργανώνονται στη Δυτική Ελλάδα καθώς στήνονται εκατοντάδες πάγκοι με διάφορα είδη. Για λίγες μέρες λοιπόν η Αιτωλοακαρνανία γίνεται ένα μικρό Μοναστηράκι!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai xantakwnontai etsi ta topika magazia....

Ανώνυμος είπε...

καλα τα θελετε και τα λετε αυτα!μοναστηρακι!χαχαχα!το παζαρι οτυ αγρινιου ειναι ο πιο γυφτικο ολης της ελλαδας!χειροτερο και απο της ξανθης!

Ανώνυμος είπε...

ρε 1.46 ποσο κομπλεξικος εισαι τελικα.με την πρωτη ευκαιρια να σταξεις χολη αμεσως.σου εχει γινει εφιαλτης το αγρινιο ετσι,δεν εξηγειται αλλιως.το παζαρι αυτο πρεπει να ξερεις οτι γινεται καταρχην στο δημο στρατο και τα προγουμενα χρονια και στον δημο νεαπολης.πανε πολλα χρονια απο τοτε που εφυγε απο το αγρινιο.και το σημαντικοτερο ειναι οτι αυτοι που στηνουν τους παγκους ειναι οι περισσοτεροι οι ιδιοι που πανε και σε αλλους δημους σε ολη την γυρω περιοχη(οπως το παζαρι στην ναυπακτο του αγ.δημητριου,στην πατρα του αγ.ανδρεα και παει λεγοντας)εχεις παει και στη ξανθη και ξερεις τρομαρα σου....

Ανώνυμος είπε...

Γυφτο-παραπήγμτα και σαββουροπράγμα
Ταιριαζει απόλυτα με την όμορφη!!!!! πόλη μαs

Ανώνυμος είπε...

τα σκουπιδια που ειχαν αφησει περυσι ειναι ακομα εκει.
κανενας δεν εχει επεμβει στο χωρο διπλα στην αρχαια στρατο.

Ανώνυμος είπε...

Aisxos... Γυφτια σε ολο το μεγαλείο

Ανώνυμος είπε...

Μόνο κάλτσες συμφέρει να πάρει κάποιος απο κει...

Ανώνυμος είπε...

Μόνο κάλτσες.
"ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ".
Έχουμε ό,τι μας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

2010 και εμεις ακομα στα παζαρια εχουμει μεινει..σαν να μην αλλαξε ποτε αυτη η πολη!!

Ανώνυμος είπε...

...σιγά μην δεν ήταν και αυτοί στο παιχνίδι...

3 δικηγόροι μέλη των Οικολόγων Πράσινων κατέθεσαν αίτηση να αφαιρεθούν οι θρησκευτικές εικόνες από τους τοίχους των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης!!!

...........μάλλον οι εικόνες δεν είναι αρκετά οικολογικές...μάλλον καταστρέφουν το περιβάλλον....μπορεί να είναι τοξικές....μπορεί να μολύνουν την ατμόσφαιρα.....

ή

το κόμμα τους είναι μαιμού οικολόγοι και φοράνε την προβιά του οικολογισμού για να αρπάζουν τις ψήφους των ανυποψίαστων πολιτών και να θέτουν σε εφαρμογή τα ιδεολογικοπολιτικά παιχνίδια τους!!

Ανώνυμος είπε...

αμαν αυτοι οι θρησκολάτρες.. δεν βαρεθηκαν ακομα να εφαρμοζουν βια στον κοσμο μεσω του θρησκοφανατισμου τους ;