Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Συνελήφθησαν ανήλικοι (15 και 11 χρονών) επειδή έκλεβαν μηχανάκια!

Συνέβη και αυτό: Η αστυνομία συνέλαβε δύο ανηλίκους ο ένας 15 και ο άλλος μόλις 11 χρονών οι οποίοι κρύβονταν πίσω από τις κλοπές μοτοποδηλάτων που γίνονταν στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή. Οι δράστες φέρονται να τα αποσυναρμολογούσαν και προωθούν μετά τα εξαρτήματα τους ως ανταλλακτικά.
H επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ( αναδημοσίευση από  prototypia.blogspot.com)  έχει ως εξής:
Βραδινές ώρες της 18-11-2010 στο Αγρίνιο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί ΄΄ΡΟΜΑ΄΄ ηλικίας δέκα πέντε (15) και ένδεκα (11) ετών αντίστοιχα, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγρινίου αφαιρούσαν δίκυκλα μοτ/τα τα οποία στην συνέχεια αποσυναρμολογούσαν και τα πουλούσαν ως ανταλλακτικά.
Στην κατοχή των , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) μοτοποδήλατα τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες και πλήθος ανταλλακτικών. Συλληφθέντες με προφορική εντολή κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου αφέθηκαν ελεύθεροι.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, η οποία ενεργεί την προανάκριση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 50χρονου ημεδαπού ΄΄ΡΟΜΑ για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και σε βάρος 55χρονου ημεδαπού για αποδοχή προϊόντων εγκλημάτων.
Τα κρούσματα εγκληματικότητας στην περιοχή μας αυξάνονται δυστυχώς συνεχώς ακόμα και από ανήλικους όπως στη προκειμένη περίπτωση. Σημασία σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχει μόνο η καταστολή αλλά κυρίως η πρόληψη..

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

k fisika eleftheroi... den trexei tipota...

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως οι "γονείς" των ανήλικων γυφτόπουλων θα πάρουν το επίδομα τριτέκνων ή πολυτέκνων ενώ εγώ, όπως και οι περισσότεροι μισθωτοί, επειδή τα εισοδήματά μας είναι φανερά ΔΕΝ θα πάρουμε.

Τελικά σε αυτόν τον τόπο αν είσαι λευκός και χριστιανός είσαι στη γωνία ενώ αν είσαι μαύρος (ή έστω σκούρος) και μουσουλμάνος είσαι προνομιούχος (όσον αφορά τα επιδόματα!).

Ανώνυμος είπε...

Απο τότε που γεννιούνται αυτοί οι ανθρωποι μέχρι που μεγαλώνουν, δεν μαθαίνουν τίποτε αλλο απο το να κλέβουν, το να σε πώ την μοίρα σου, και την τεχνική της ζητιανιάς με νοικιασμένο μωρό.

Τι να πεί κανείς, και αν μπορεί να τους δικαιολογήσει.

Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαρκοζί ήξερε τί έκανε.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Χίτλερ...

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή για ακόμα μια φορά στους φασίστες που γράφουν σε αυτό το μπλόγκ!!!!

Ανώνυμος είπε...

6:13 αντί να φέρνεις το σοσιαλισμό από το πληκτρολόγιο δεν πας να αποζημιώσεις κανένα θύμα κλοπής από τους ακατανόμαστους; Πήγαινε προς Δοκίμι μεριά και θα βρεις πολλά τέτοια θύματα. Αφού τους υπερασπίζεσαι να αναλάβεις έμπρακτα την ευθύνη των πράξεών τους και μετά έλα να αφήσεις ξανά σχόλιο. Μέχρι τότε μη μας ζαλίζεις τ'..........