Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Έξαρση της εγκληματικότητας καταγγέλουν κάτοικοι στα Αη-Βασιλιώτικα Αγρινίου

Έξαρση της εγκληματικότητας καταγγέλουν κάτοικοι στη περιοχή Αη-Βασιλιώτικα Αγρινίου. Για όσους δεν γνωρίζουν, η περιοχή αυτή βρίσκεται κάτω από την Εθνική Οδό νότια του Αγίου Δημητρίου και ακριβώς πριν το Δ.Δ. Δοκιμίου.
 Συγκεκριμένα υπάρχουν αναφορές για μικροκλοπές και φθορές αμαξιών σε εβδομαδιαία βάση, ενώ δεν λείπουν και  περιστατικά επιθέσεων σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι μικροκλοπές αφορούν ορισμένες περιπτώσεις και αφαίρεση καυσίμων από Ι.Χ ή μηχανήματα.
 Όπως οι ίδιοι λένε, τα περιστατικά αυτά έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία, η οποία τις περισσότερες φορές είναι αδύνατον να παρέμβει. Πολλές από αυτές τις ενέργειες αποδίδονται σε RΟΜΑ που δραστηριοποιούνται στη γειτονική περιοχή.
Μάλιστα υπάρχει πρωτοβουλία  κατοίκων για Γενική Ανοικτή  Συνέλευση τη Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου "Ομόνοια" στην οποία θα προσκληθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαρκοζί.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Agrinionews μήπως δεν ήταν ROMA αλλά LAZIO; Αυτοί οι Ιταλοί οπαδοί μοιάζουν μεταξύ τους.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο προηγούμενος ρε σεις γυφταράδες είναι γύφτουλες κοινώς γιατί δεν τους λέτε με το όνομά τους??? Οι πρόγονοί μας τους ονόμασαν έτσι τυχαία????? δεν νομίζω!!!!

Ανώνυμος είπε...

μας εφαγε ο εκσυγχρονισμος και η προοδευτικοτητα

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπέρχει μεγαλύτερη απαξίωση για κάποια κοινωνική ομάδα από το να διστάζουν να προφέρουν το όνομά της οι πολιτικά ορθοί (μη χeσw!!) συμπολίτες μας. Σε αυτό το σημείο έχουν φτάσει οι γύφτοι, να καταντήσει η εθνικότητά τους βρισιά. Και έρχεται αυτόματα η γνωστή ατάκα: Τυχαίο; Δε νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

βρωμα ρατσισμο εδω μεσα.

Παλι καλα που μενει και εδω μεσα γιατι κατα τ αλλα κοτουλες καθεστε μπροστα στους <>