Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Παύλος Μοσχολιός: «Κατεστημένο είναι αυτοί που μπήκαν στην πολιτική κληρονομικώ δικαίω. Όσοι πέρασαν από παντού με μηδενικό έργο.»

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Πλατεία Δημοκρατίας το βράδυ της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου, έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Παύλος Μοσχολιός. Μια συγκέντρωση που δεν αφήνει πια καμιά αμφιβολία για την έκβαση των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου και τη βέβαιη νίκη του Παύλου Μοσχολιού.


Ένα εντυπωσιακό πλήθος από φίλους και ψηφοφόρους του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Νέος Δήμος, Νέα Εποχή» άκουσε τον δήμαρχο της πόλης να τους ευχαριστεί για τη μεγάλη γιορτή της νίκης που σηματοδοτεί την ενότητα του λαού του νέου μεγάλου Αγρινίου.

«Έχετε δώσει ήδη την απάντηση με τη συμμετοχή σας και έχετε κερδίσει τις εκλογές» τόνισε ο Παύλος Μοσχολιός για να συνεχίσει: «Όλοι έχουμε την ιστορία μας, όλοι έχουμε το παρελθόν μας. Είμαστε περήφανοι για το δικό μας κρυστάλλινο παρελθόν. Δεν θέλουμε να αποσιωπήσουμε καμία πλευρά του. Δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής. Αυτούς ας τους αναζητήσουν αλλού. Ας τους αναζητήσουν σ’ εκείνους που μπήκαν στην πολιτική κληρονομικώ δικαίω. Ας τους αναζητήσουν σ’ εκείνους που θεωρούν τον εαυτό τους ικανό για όλα. Ικανό για Βουλευτή, ικανό για Νομάρχη, ικανό για Δήμαρχο, αλλά απ’ όπου κι αν περάσανε δεν έχουν να παρουσιάσουν κανένα έργο. Ας αναζητήσουν το κατεστημένο και τα καθεστώτα σ’ εκείνους που για δεκαετίες ολόκληρες κινήθηκαν και κινούνται με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον κι όχι το συμφέρον του τόπου. Σ’ εκείνους που προβληματίζονται πώς και πού θα κλείσουν την προσωπική τους πολιτική καριέρα»

O δήμαρχος Αγρινίου υπενθύμισε ότι στην κακόβουλη και άδικη κριτική που ακούστηκε το προηγούμενο βράδυ απαντά το έργο του, γιατί ο κόσμος αυτό στηρίζει και όχι τις γενικολογίες και τα κουτσομπολιά. Για να τονίσει ότι τον αγώνα για τη μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση που λέγεται Καλλικράτης δεν μπορεί να τον δώσει όποιος πολέμησε αυτή την αλλαγή και «υποκριτικά χτες το βράδυ καλωσόρισε τους συνδημότες μας από το Αγγελόκαστρο, τον Αράκυνθο, τη Μακρυνεία, τη Στράτο, τα Παρακαμπύλια, τη Νεάπολη, το Παναιτωλικό, την Παραβόλα»

Ο κ. Μοσχολιός τόνισε ότι η προοπτική για την αξιοποίηση του πλούτου του νέου Δήμου είναι εξαιρετική ενώ εξήγησε και πόση άγνοια δείχνει το γεγονός ότι οι εξαγγελίες που αφορούν στο κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου είναι ήδη πράξη. Στάθηκε, δε, ιδιαίτερα στα αντισταθμιστικά οφέλη της ΔΕΗ για να θυμίσει ότι «αγνοούν ότι τα όρια του Αγρινίου δεν έφταναν στον Αχελώο και τώρα μετά από δικές μας προσπάθειες αυτό μπορεί να γίνει ο νέος μας στόχος. Άλλωστε 8 χρόνια τη νομαρχία δεν έκαναν τίποτε για το θέμα»

Ο Παύλος Μοσχολιός στη συνέχεια επεσήμανε το πλούσιο κοινωνικό έργο που έχει συντελεστεί στο δήμο Αγρινίου ενώ δήλωσε ότι το μεγαλύτερο όπλο του συνδυασμού του είναι το ψηφοδέλτιό του, ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο με ευρεία στήριξη και πολλές πολιτικές αφετηρίες, που αποτελείται από ανθρώπους που συνθέτουν πολλά διαφορετικά προσόντα. «Αποτελεί τιμή για μένα αυτή η ενότητα των κοινωνικών, πολιτικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων, που εκφράζεται με την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Αποτελεί τιμή για μένα η στήριξη του ψηφοδελτίου μου από κόμματα της Βουλής και της Ευρωβουλής. Αποτελεί τιμή για μένα η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό μου άξιων ανθρώπων που δεν ξεκινούν από την ίδια πολιτική αφετηρία με μένα.» δήλωσε σχετικά.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Παύλος Μοσχολιός ζήτησε τη συστράτευση από τους φίλους και τους ψηφοφόρους του συνδυασμού του: «Για ένα Δήμο φιλόξενο για μικρούς και μεγάλους. Για έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο όπου θα ζήσουν, θα εργαστούν και θα δημιουργήσουν τα παιδιά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία σας, για την εμπιστοσύνη σας. Όλοι μαζί, με αποφασιστικότητα, πάμε μπροστά, πάμε για μια μεγάλη νίκη. Νίκη όλων μας, Νίκη του νέου Δήμου μας, Νίκη των πολιτών του.»

Στη συνέχεια κάλεσε μαζί του τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του έναν προς έναν και χαιρέτησαν το κοινό σε μια μοναδική απόδειξη ενότητας και μαχητικότητας.

Στην ομιλία παραβρέθηκαν o Υφυπουργός Περιβάλλοντος Θ. Μωραΐτης, οι βουλευτές Σ. Γιαννακά, Π. Κουρουμπλής, και Αν. Μακρυπίδης, ο νομάρχης Αιτ/νιας κ. Θύμιος Σώκος, ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου κ. Βαϊνάς, δήμαρχοι, πρόεδροι σωματείων και φορέων.

Aπό το Γραφείο Τύπου

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποια μεγαλειώδη ρε Γκεμπελίσκοι της κακιάς ώρας? Με την εξέδρα 5 μέτρα πιο μπροστά απ'ότι χτες? Κομματόσκυλα και βολεμένοι μαζεύτηκαν πάλι

Ανώνυμος είπε...

ποια νικη των πολιτων?
Αυτων εκει?

αν ειναι αυτοι οι πολιτες δεν θελω να γινω.

Ανώνυμος είπε...

12.45 ponaei akoma??????eseis pate to agrinio k ti xwra pisw....

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ Κ.ΜΟΣΧΟΛΙΕ...ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ...
Κ ΜΕ ΤΝ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

απο τις μικροτερες συγκεντρωσεις που εχει κανει δημαρχος πασοκ σε αυτον τον τοπο....κριμα....

Ανώνυμος είπε...

...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΩΣ ΄΄ΤΣΑΤΣΟΙ΄΄ ΄΄ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΚΟΜΜΑΤΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩ΄΄ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΄΄ΕΚΑΤΣΑΝ΄΄ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ!!!!!!!

Υ.Γ. ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΘΥΜΙΟ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στους υποψηφίους του μνημονίου.Επίσης δεν ξεχνάμε την ανύπαρκτη προσφορά σας στην πόλη της καρδιάς μας.Σε λίγες ωρες θα τρίβετε τα μάτια σας με τα πρώτα αποτελέσματα...

kostakoutas είπε...

Μπορείτε να μου πείτε τι φταίει για το χάλι μας;
Μην ειν'το νερο;
Μην ειν'ο αερας;
Μηπως μας ψεκάζουν;
Πως αλλιώς να εξηγηθεί η εκλογή μοσχολιου και η μαζική ψήφιση κατσιφαρα;
Καλύτερα να πηγαίνατε για ψάρεμα παρά να βγάλετε αυτούς!!

Ανώνυμος είπε...

για τους προκατοχους του μιλαει ο κυρ Παυλος? πασοκοι δεν ηταν και εκεινοι?