Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα στις 8:30 μ.μ. η κεντρική προεκλογική ομιλία Μοσχολιού στο Αγρίνιο.

Σήμερα στις 8:30 μ.μ. ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός θα πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιωργάκη! Εγώ που είμαι ανεύθυνος μπορώ να ψηφίσω ΝΔ;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξεχάσατε να αναρτήσετε φωτογραφίες απο τη χθεσινή ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου κ. Δημητρίου Σταμάτη στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο; Αλλά..... φαίνεται ότι δυο αφεντικά στο ίδιο blog δεν "χωράνε".

agrinionews είπε...

Φίλε 4:33 την ώρα που έστελνες το σχόλιο εμείς κάναμε την ανάρτηση στην οποία αναφέρεσαι (4:35 μ.μ.)

Επίσης στον αναγνώστη που παραπονιέται εδώ και μέρες ότι δεν του αναβάζουμε το σχόλιο, τον ενημερώνουμε για να μην ''ανησυχεί'' ότι όλα είναι ΟΚ και νόμιμα από την πλευρά μας. Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι και πάλι διατηρεί τις επιφυλάξεις του δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail για να του το αποδείξουμε. Θα το πράτταμε και δημόσια, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να δημοσιοποιούμε προσωπικά δεδομένα. Ελπίζουμε ότι τώρα ''ανακουφίστηκε''!!!

Να διευκρινίσω επίσης ότι αυτό το διάστημα ένας είναι ο συντάκτης του παρόντος ιστολογίου και ο πληθυντικός χρησιμοποιείται από συνήθεια αλλά και για λόγους ευγένειας.