Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Σε Μακρυνεία και Αράκυνθο περιόδευσε ο Παύλος Μοσχολιός.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή», Παύλος Μοσχολιός συνέχισε την άμεση επαφή του με τις τοπικές κοινωνίες και την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, επισκέφθηκε δημοτικά διαμερίσματα των δήμων Μακρυνείας και Αρακύνθου.


«Εμείς που παλέψαμε για το νέο μεγάλο μας Δήμο χρειαζόμαστε μια ισχυρή λαϊκή εντολή, ώστε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, έχοντας στο πλευρό μας την κοινωνία»τόνισε κατά την περιοδεία του ο Παύλος Μοσχολιός.

«Η προσέλευση στις κάλπες πρέπει να είναι μαζική και μεγαλύτερη από την προηγούμενη Κυριακή» , σημείωσε επίσης, τονίζοντας την πάγια θέση που έχει εκφράσει από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, ότι δηλαδή οι πολίτες του νέου δήμου, θα πρέπει να κάνουν τις συγκρίσεις τους σε θέσεις, προγράμματα, συνέπεια και έργο και να αποφασίσουν για το μέλλουν του τόπου τους.

«Ακόμα και όσοι επιχείρησαν να στρέψουν αλλού την προσοχή του κόσμου αυτές τις μέρες ξέρουν ότι η ψήφος είναι για την αυτοδιοίκηση. Απλά εγκλωβίστηκαν σε μια λογική που εγκαλεί τους δημάρχους και τους υποψηφίους για όσα δεν έκανε χρόνια τώρα η λεγόμενη κεντρική πολιτική εξουσία. Ψηφίζουμε για το μέλλον του τόπου μας, συγκρίνουμε και αποφασίζουμε. Απέναντι στον λαϊκισμό και την ισοπέδωση, προτάσσουμε την ευθύνη και την αισιοδοξία», συμπλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Σήμερα, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού και ομιλία του Παύλου Μοσχολιού, στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, στις 8:30 μ.μ.

Από το Γραφείο Τύπου

2 σχόλια:

agrinionews είπε...

Στον φίλο ''ανώνυμο'' που δεν δημοσιεύουμε το σχολιό του να τον ενημερώσουμε ότι για το θέμα που αναφέρει δε λάβαμε σχετικό δελτίο τύπου προκειμένου να το αναρτήσουμε. Εάν βέβαια φίλε ''ανώνυμε'' παρατηρούσες καλύτερα τις δημοσιεύσεις μας όλο αυτό το διάστημα θα αντιλαμαβανόσουν ότι αυτό που ισχυρίζεσαι δεν ισχύει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΄΄ΧΩΡΙΑΤΗΣ΄΄ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΄΄ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ΄΄ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΛΕΟΝ΄;;;;;

ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ο ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΑΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ (Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟ);;;;;;;

ΣΚΟΥΘΙΤ ΑΠΑΝ ΠΑΛΙΟΥΖΑΓΑΡΙΑ, ΙΡΘΙ Ι ΔΙΜΑΡΧΟΥΣ !!!!!