Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ο Δημήτρης Σταμάτης ζητά επιστροφή στη ΝΔ της Μπακογιάννη και του Καρατζαφέρη!

Δημοσιεύτηκε στο parapolitika

Επικαλούμενος τον «ρομαντισμό της βάσης» ο «γαλάζιος» υποψήφιος στο Δήμο Αγρινίου ζήτησε την επανένωση της κεντροδεξιάς με τη συμμετοχή της Ν. Μπακογιάννη και του Γ. Καρατζαφέρη. Μιλώντας στον realfm 97.8 ο κ. Σταμάτης τόνισε ότι αμέσως μετά τις εκλογές πρέπει να ανοίξει η συζήτηση στη ΝΔ για την «επανένωση της κεντροδεξιάς».

Συζήτηση που θα περιλαμβάνει τόσο την Ν. Μπακογιάννη όσο και τον Γ. Καρατζαφέρη. Ο κ. Σταμάτης ο οποίος διεκδικεί τον δήμο Αγρινίου –είναι δεύτερος με ποσοστό 39,3% -τόνισε πως η κ. Μπακογιάννη στο Αγρίνιο ήταν πρώτη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ενώ άφησε να εννοηθεί ότι η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Δ. Ελλάδα επηρεάζεται και από το κλίμα που υπάρχει στον νομό Ευρυτανίας.

«Να συζητήσουμε για μία μεγάλη κεντροδεξιά υπό τον Αντώνη Σαμαρά» τόνισε ο κ. Σταμάτης σημειώνοντας πάντως πως τόσο η κ. Μπακογιάννη όσο και ο κ. Καρατζαφέρης θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους για τη στήριξη που προσέφεραν στην κυβέρνηση με την ψήφο υπέρ του Μνημονίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι.
Πολύ ρομαντισμός για ενα τέτοιο εγχείρημα - κατά Δημ. Σταμάτη φυσικά - οτι εχει η βάση .

Μάλλον ψευδαίσθηση η εξυπηρέτηση κάποιου σκοπου μου φαίνεται

Δεν το νομίζω οτι υφίσταται κάτι τέτοιο στο μεγαλύτερο μέρος αυτής της παραταξης με τα σημερινά δεδομένα.
Δηλαδή με τα γεγονόντα που γινόντουσαν μεταξύ Ντόρας Καραμανλή Σαμαρά οταν η ΝΔ ηταν στην εξουσία, και το κυριότερο στην μετα την εκλογική συντριβή της παράταξης περίοδο μεταξύ Ντόρας Σαμαρά εκ τών πραγμάτων κάτι τέτοιο ειναι αδύνατο.

Ρομαντικούς με τέτοιες σκέψεις "περί μονιάσματος" πιθανόν και να υπάρχουν σε πολύ μεγάλες ηλικίες ανθρώπων μόνον που αυτοί ζούν με κάποιες ωραίες αναμνήσεις του παρελθόντος.


Πέραν αυτών αυτός που δεν πρέπει να ομιλεί, λόγω της προιστορίας του , δηλαδή της απόσχισής του απο τον κορμό της ΝΔ, ειναι ο ιδιος ο Κος Δημ. Σταμάτης.

Ας κάνει αυτός πρώτα την μεγάλη δημόσια αυτοκριτική του, και να ζητήσει συγνώμην απο τους οπαδούς του,και από ολη την παράταξη, για την προδοσία του σε αυτήν τότε που αποστάτησε δημιούργησε μαζί με κάποιους αλλους την ΠΟΛΑΝ και εριξε την κυβέρνηση.

Και μετά Ας! ζητήσει απο την Κα Μπακογιάννη και τον κ. Καρατζαφέρη να πράξουν το ιδιο.

Γιάννης.

ΥΓ. Και ενα μεγάλο συγνώμην ωφείλει και στον πατέρα του, που αν δεν υπήρχε ως πολιτικός, ο σημερινός Κύριος Δημ. Σταμάτης δεν θα ηταν εκεί που ειναι σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΄΄ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ΄΄ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ SUPER BORDEL MARKET!!!!!!