Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος άρχισε τις περιοδείες.

Από την Δευτέρα και λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, ξεκίνησε νέο κύκλο περιοδειών, ξεκινώντας από δημοτικά διαμερίσματα των δήμων Στράτου και Νεάπολης.


Ο κ. Μοσχολιός έγινε αποδέκτης θερμών εκδηλώσεων από δεκάδες κατοίκους, που τον συνεχάρησαν για την καθαρή νίκη της περασμένης Κυριακής, εκφράζοντας του επίσης την βεβαιότητά τους για την οριστική νίκη της 14ης Νοεμβρίου.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή», ευχαρίστησε τους πολίτες για τη συμμετοχή τους και την ισχυρή στήριξη που έδωσαν στην παράταξη , ζητώντας την συνέχιση της προσπάθειας, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, ώστε η νίκη να σηματοδοτήσει μια ευρεία κοινωνική συμμαχία των δυνάμεων του νέου δήμου. Μια συμμαχία που θα αποτελέσει τη βάση για την υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού.

«Οι πολίτες την πρώτη Κυριακή έστειλαν τα δικά τους μηνύματα, με πολλαπλούς αποδέκτες, που είναι απολύτως σεβαστά. Την ερχόμενη Κυριακή ψηφίζουμε για την δημοτική αρχή του νέου δήμου Αγρινίου. Εμείς πείσαμε μεγάλο μέρος την κοινωνίας για το έργο μας, την πληρότητα του προγράμματός μας και την όρεξή μας για δουλειά. Καλούμε την κοινωνία να διευρύνει αυτή τη δυναμική, ενισχύοντας το πλειοψηφικό ρεύμα που ήδη έχει δημιουργηθεί. Ψηφίζουμε για τον Καλλικράτη και το νέο Αγρίνιο που αγαπάμε και που θέλουμε.»

Από το Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Pes tou na perasei kai kamia volta apo thn eforia twra pou rthan oi peraiwseis.kati pshfoforoi ton perimenoun ap eksw