Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Περιοδείες Μοσχολιού στους Δήμους Θεστιέων και Παραβόλας.

Συνέχισε με αμείωτη ένταση τον καινούριο γύρο επαφών του με τους πολίτες, χθες Τρίτη 9/11, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, στα δημοτικά διαμερίσματα των Δήμων Θεστιέων και Παραβόλας. Επισκέφθηκε κατά σειρά, Ν. Αβόρανη, Παναιτώλιο, Καινούργιο, Παραβόλα και Παντάνασσα και δέχτηκε τα συγχαρητήρια των πολιτών για τη μεγάλη νίκη της Κυριακής, ενώ επαναβεβαίωσε την αποφασιστικότητα ενός μεγάλου πλειοψηφικού ρεύματος για την τελική ευρεία νίκη της 14ης Νοεμβρίου.


«Οι πολίτες έδωσαν στο συνδυασμό μας τη μεγάλη νίκη και συγχρόνως τα μηνύματά τους προς την κεντρική εξουσία. Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική για να επιβραβευτούν οριστικά και αμετάκλητα όσοι πάλεψαν για τη δημιουργία του μεγάλου μας Δήμου και όσοι μόχθησαν με πρόγραμμα και με συγκερασμό πολιτικών και τάσεων. Η κοινωνία ήδη διευρύνει τη νίκη μας γιατί θέλει να ψηφίσει συνειδητά για τον τόπο μας και για την ίδια την αυτοδιοίκηση. Όλοι έχουν λάβει το μήνυμα της δημιουργίας ενός μεγάλου πλειοψηφικού ρεύματος και εμείς θέλουμε να καλέσουμε όλους τους πολίτες σε συστράτευση», ανέφερε μεταξύ άλλων στις συζητήσεις του με τον συγκεντρωμένο κόσμο ο κ. Μοσχολιός.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος-νέα εποχή» περιόδευσε στις παραπάνω περιοχές, συναντήθηκε με πλήθος κόσμου και αφού τους ευχαρίστησε για την στήριξη τους την πρώτη Κυριακή, συζήτησε όχι μόνο το αποτέλεσμα της Κυριακής αλλά και γενικότερα θέματα που απασχολούν την πλειοψηφία των πολιτών, ενώ ιδιαίτερη σημασία έδωσε στις επισκέψεις του στα καταστήματα και τους επαγγελματικούς χώρους συνομιλώντας με τους πολίτες.

Τον κ. Μοσχολιό, συνόδευσαν ο δήμαρχος Παραβόλας Βασίλης Καπέρδας και στελέχη του συνδυασμού.


*Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός θα συνεχίσει σήμερα Τετάρτη, 10/11 τις περιοδείες του στους δήμους Παρακαμπυλίων, Παναιτωλικού και Αγγελοκάστρου, ενώ αύριο, Πέμπτη11/11 θα βρεθεί στους Δήμους Μακρυνείας και Αρακύνθου.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: