Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Eυρεία σύσκεψη ΝΟΔΕ Αχαϊας παρουσία Παπαναστασίου.

Πολλαπλά μηνύματα, συσπείρωσης, αισιοδοξίας και τελικής νίκης, δόθηκαν κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαΐας, στην Πάτρα, παρουσία βουλευτών, πολιτευτών και στελεχών της Ν.Δ., υπό την προεδρία του βουλευτή Ηλείας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστα Τζαβάρα.

Στην σύσκεψη που διεξήχθη ενόψει του β’ γύρου των Περιφερειακών Εκλογών συμμετείχε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Παπαναστασίου, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρόντες, αλλά και τους απόντες (δικαιολογημένα) βουλευτές της Δυτικής Ελλάδας, τονίζοντας πως η εκλογική μάχη της Κυριακής μπορεί να είναι νικηφόρα με τη συστράτευση όλων των δυνάμεων της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την στήριξη των πολιτών όλων των «αποχρώσεων» που δεν θέλουν να αναθέσουν τις τύχες της Περιφέρειας σε εκείνους που επανειλημμένα έδωσαν εξετάσεις και απέτυχαν.

«Το μήνυμά μας προς τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας είναι απλό και ξεκάθαρο: Είναι μήνυμα στήριξης του συνδυασμού μας, για να… ζήσουμε δυτικά! Για να ζήσουμε περήφανα και για να μπορούμε να λέμε στα παιδιά μας ότι εμείς ήμασταν αυτοί που δημιούργησαν έναν καλύτερο τόπο, κόντρα στα θεριά του μνημονίου και στις υποταγμένες συνειδήσεις εκείνων που ποτέ δεν άφησαν το χνάρι τους στον χρόνο και στον τόπο» επεσήμανε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ».

Ξεκάθαρη υπήρξε και η έκφραση στήριξης όλων των συμμετεχόντων στη σύσκεψη, με πρώτο τον κ. Τζαβάρα, ο οποίος επεσήμανε ότι από την επόμενη Δευτέρα, η καρδιά της Ελλάδας μπορεί να χτυπάει δυτικά, ενώ δηλώσεις στήριξης εξέφρασαν και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, κ. Μάριος Σαλμάς, ο βουλευτής Αχαίας, κ. Νίκος Νικολόπουλος και ο βουλευτής Ηλείας, κ. Γιώργος Κοντογιάννης. Επίσης, την αμέριστη στήριξή τους στον υποψήφιο Περιφερειάρχη εξέφρασαν, οι πρώην βουλευτές, Νατάσα Ράγιου και Νίκος Παπαδημάτος, ο υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας, κ. Κώστας Χριστόπουλος, πολιτευτές, πρόεδροι των ΝΟΔΕ, κλπ.

Να σημειωθεί ότι αποφασίστηκε, ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, κ. Ευθύμιος Δρόσος να παραμείνει στην περιοχή μέχρι και την Κυριακή προκειμένου να συντονίσει τον προεκλογικό αγώνα στην Δυτική Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: