Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση Μοσχολιού για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες του δήμου μας, αλλά και να συγχαρώ τους ανθυποψηφίους επικεφαλής των άλλων δημοτικών παρατάξεων, για την άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Ο λαός μας μίλησε. Οι πολίτες του νέου, μεγάλου, δήμου Αγρινίου, έβαλαν ψηλά τον πήχη και έστειλαν προς κάθε κατεύθυνση το δικό τους μήνυμα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όλους όσοι για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους, εκφράστηκαν διαφορετικά.

Νιώθουμε υπερηφάνεια για την μεγάλη αποδοχή του έργου, των θέσεων , του προγράμματος και των επιλογών μας, αλλά και μεγάλη ευθύνη για την επόμενη μέρα.

Σε όλη την προεκλογική περίοδο εργαστήκαμε για την ενότητα του λαού μας, δημιουργήσαμε ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα και διαμορφώσαμε μια κοινωνική συμμαχία που ανοίγει νέους ορίζοντες για τον τόπο μας.

Για λίγες μόνο ψήφους, η μεγάλη νίκη δεν ολοκληρώθηκε.

Μαζί με τους πολίτες, με την ενότητα του προοδευτικού κινήματος, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, δίνουμε τη μάχη για το δήμο μας.

Μια μάχη που θα είναι νικηφόρα.»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα κλαψεις στον 2ο γυρο

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΄΄ΜΙΝΑΡΕΣ΄΄!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8.47 apo kati atoma san ki esena to agrinio exei meinei to teleutaio apo tis teleutaies poleis tis ellados...k genikws olos o nomos!!!an vgei dimarxos o stamatis einai gia metadimoteysi!!!