Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

''Μπορούμε και το πιστεύουμε!''

Γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Παπαναστασίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα:


«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας που μας εμπιστεύτηκαν. Αλλά και μία μεγάλη πρόσκληση σε όλους τους άλλους, την επόμενη Κυριακή να μας βοηθήσουν να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή.

Από την πρώτη στιγμή είπαμε πως η εκλογική αναμέτρηση θα οδηγηθεί στον β΄ γύρο. Τότε, κάποιοι μας κοίταξαν περίεργα ή ακόμα και μας λοιδόρησαν. Είναι αυτοί που αισθάνονται ως τσιφλίκι τους την Δυτική Ελλάδα και συνήθισαν στον ρόλο του εξουσιαστή, χωρίς να μπορούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει στη κοινωνία.

Εμείς όμως βγαίνουμε μέσα από την κοινωνία και απευθυνόμαστε στη κοινωνία. Χωρίς κομματικές παρωπίδες και την αλαζονεία της εξουσίας. Κερδίσαμε το α’ ημίχρονο και τώρα, βάζουμε πλώρη για να κερδίσουμε και τον αγώνα.

Μπορούμε και το πιστεύουμε!

Στην εβδομάδα που έρχεται, ακόμα περισσότεροι πολίτες θα ξεφύγουν από τη μέγγενη των ψευτοδιλημμάτων και ακόμα πιο ψύχραιμα θα σκεφτούν το αύριο αυτού του τόπου, που πρέπει να είναι διαφορετικό από το χθες και το σήμερα.

Τους καλούμε όλους κοντά μας. Όλοι όσοι ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ κάνουμε μία και μόνη επιλογή: Να ζήσουμε καλύτερα! Και θα τα καταφέρουμε!».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλη μια εμφανέτστα αδύναμη και προβληματική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας...εν καιρώ κοινωνικής δίνης είναι χαρούμενος με το 25% που έλαβε ο Παπαναστασίου...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ, πως να τα βάλει με τους Αχαιούς και τους Ηλειούς μαζί!
Καλό το ποσοστό του! Το κατεστημένο βλέπεις!

Ανώνυμος είπε...

8 Νοεμβρίου 2010 11:54 π.μ.
Από τα γραφόμενά σου φαίνεται ποιός έχει πρόβλημα.Στην Περιφέρεια έβαλε-όχι στο Αγρίνιο.

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε ρε παιδια ο άνθρωπος δεν μετράει, δηλαδή σε Ηλεία και Αχαϊα δεν υπάρχουν νεοδημοκράτες.Αλλά αυτή είναι η κουλτούρα σας ως αντιλαϊκού καθαρά μεγαλοαστικού κόμματος.Ευτυχώς δεν ανήκουμε στο μαντρί σας όπως και αυτό του ΠΑΣΟΚ.