Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αξιόλογη πρωτοβουλία: To Πανεπιστήμιο ανοίγει διάλογο με τους πολίτες του Αγρινίου.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ...ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ Κ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Τ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ...ΔΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΔΝ ΞΕΡΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΝ ΣΧΟΛΗ

Σ.Π.-ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ποια αξιόλογη πρωτοβουλία ρε καψεροί. Κοιμάστε όρθιοικαι κλείνετε τα μάτια, το πανεπιστήμιο μας αφήνει χρόνους, έρχεται ο Καλλικράτης σε όλα τα επίπεδα,γεία,παιδεία,άρα και ΑΕΙ,ΤΕΙ,στα πάντα όλα. Μας το παίρνουν το πανεπιστήμιο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι,ναι για να δουμε ποσοι απο σας που κλαιγεστε για πανεπιστημιο θα ειστε εκει.Το 80% του πληθυσμου σας νομιζει οτι το πανεπιστημιο ειναι η 4η λυκειου κ παει λεγοντας.Φαινεται αλλωστε αυτο απο το κτιρια που μας δωσατε.
Οπως κ να εχει η κινηση ειναι πολυ αξιολογη οπως και οι καθηγητες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΑΡΑ Α.Ε............ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Ε?

Ανώνυμος είπε...

για ποιο πανεπιστημιο μιλατε? εχετε καταλαβει τι σας ερχεται?
Πασοκ δεν θελατε? ρε θα φατε καλα ολοι σας και ολοι μας μαζι με εσας που τους ψηφισατε

topikistisagriniotis είπε...

ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ!!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΑΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.....ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ!!!!ΠΑΣΟΚ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ????ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ!!!!ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ , ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΑΤΕ ΑΞΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΜΨΗΦΕΙ!!!!!!ΜΟΥ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ!!!!ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ!!!!!ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

αγρινιωτες........

Ανώνυμος είπε...

καταρχάς οι Αγρινιώτες εχουν βγάλει άπειρους ακαδημαϊκους για τον απο πάνω.Φιλοι φοιτητές αν εξαρτίόταν απο εμάς θα είχατε το καλύτερο κτίριο αλλά..