Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ομιλίες Μοσχολιού σε Ματαράγκα και Παπαδάτες.

Ολοκληρώνει της ομιλίες του στις έδρες και τα μεγάλα δημοτικά διαμερίσματα των συνενούμενων με το Αγρίνιο δήμων ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, που την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου μίλησε στην Ματαράγκα και τις Παπαδάτες του δήμου Αρακύνθου.


Για άλλη μια φορά τόνισε την σπουδαιότητα και κρισιμότητα των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής και κάλεσε τους πολίτες και του δήμου Αρακύνθου να συμμετέχουν στην κορυφαία αυτή διαδικασία, όπου κρίνονται πολλά για το μέλλον του τόπου και των ανθρώπων του.

Κάλεσε δε τους πολίτες να αποφασίσουν λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις, τα προγράμματα και το έργο που έχει να επιδείξει ο κάθε υποψήφιος. «Εμείς όλα αυτά τα κάναμε έγκαιρα, δουλέψαμε σκληρά και κάναμε τον απολογισμός μας, κοιτάζοντας τους δημότες του Αγρινίου στα μάτια. Παράλληλα εκπονήσαμε ένα πρόγραμμα με τη συνεργασία όλων των δημάρχων, των φορέων αλλά και των πολιτών και το παρουσιάσαμε έγκαιρα στους πολίτες. Ας μας πουν τι απ’όλα αυτά έχουν κάνει οι άλλοι.» είπε ο κ. Μοσχολιός, για να παρουσιάσει στη συνέχεια τις προτάσεις του προγράμματος του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή».

Αφού αναφέρθηκε αρχικά στην πρώτη προτεραιότητα της επίλυσης προβλημάτων καθημερινότητας και της προσπελασιμότητας και της αστικής συγκοινωνίας με όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Αρακύνθου, τόνισε ότι οι αποκεντρωμένες υπηρεσίες, τα φθηνότερα τέλη και ο παρατριχώνιος δρόμος με τις κάθετες οδούς του, θα είναι οι άξονες της πολιτικής του μαζί με την αγροτική οδοποιία, τα αρδευτικά έργα και τις μόνιμες λύσεις στην ύδρευση και την αποχέτευση. Η δασική οδοποιία, ο εναλλακτικός τουρισμός και φυσικά η βιώσιμη αξιοποίηση της Τριχωνίδας, εξήγησε, είναι ακόμη μερικές βασικές προτεραιότητες από κοινού με το Οικιστικό ΣΧΟΑΠ που δεν μπορεί πλέον να καθυστερήσει άλλο.

«Δεσμευόμαστε όλοι και εγώ προσωπικά να προωθήσουμε και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, ένα πρόγραμμα που ενώνει όλα τις κοινωνικές δυνάμεις του Δήμου μας και δημιουργεί όρους Ανάπτυξης και Απασχόλησης, με σεβασμό στο Περιβάλλον και την ποιότητα Ζωής», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Τέλος, αφού έκανε τον απολογισμό της θητείας του και παρουσίασε τα έργα και τις δράσεις της, κάλεσε τον κ. Σταμάτη να κάνει και το δικό του απολογισμό από την ενασχόληση του με την αυτοδιοίκηση και την κεντρική πολιτική σκηνή. Υπενθύμισε την πίστη του στον Καλλικράτη, την υπεροχή του ψηφοδελτίου του, αλλά και την όρεξη για δουλειά από κοινού με την στρατηγική που όπως είπε θα καταστήσουν το νέο διευρυμένο Δήμο Αγρινίου τον πρώτο Δήμο στη χώρα.

«Σας καλώ σε συστράτευση με στόχο την μεγάλη νίκη την 7η του Νοέμβρη και ζητώ τη συμμετοχή όλων σας. Σε μια συμμαχία για τη νίκη. Νίκη για τα παιδιά μας» τόνισε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Παύλος Μοσχολιός, υπενθυμίζοντας την συγκέντρωση της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στο Αγρίνιο, στην κεντρική πλατεία , για την οποία δήλωσε ότι θα είναι μια γιορτή νίκης και δικαίωσης όσων θέλησαν το Αγρίνιο μεγάλο, σύγχρονο και ισχυρό.

Aπό το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: