Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Ένα χρόνο μετά...


35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο λόγο προβάλλατε αυτή την αφίσα? Τι προσπαθείτε? Να καθιερωσετε τα νεα Δεκεμβριανά?

Ανώνυμος είπε...

eisai mipws opados tis diktatorias-hountas esu?den ehoume xanapei oti de sas hwraei i poli mas olous esas?

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι Αγρινιώτες, ξεχάσατε να βάλετε στην αφίσα την καταστροφή του όζοντος και το πρόβλημα αναπαραγωγής των πάντα.
Επίθεση στις φασιστικές βιτρίνες - θάνατος στους κάδους! Ο Αλέξης ζει!

Αναρχοαυτόνομος πυρήνας Φιλοθέης - Εκάλης - Ν. Ψυχικού.

kostakoutas είπε...

@2 Δεκέμβριος 2009 1:10 πμ
Η σκύλευση νεκρού είναι τρεντυ στις μέρες μας...

Ανώνυμος είπε...

Ελεος πια....
Σε τι αποσκοπει αυτη η διαφημιση κυριοι????

ως ποτε ο αδικος φόνος ενος παιδιου θα καπηλευεται;;;;;

δεν ειναι ωρα να μιλησουμε ψυχραιμα;;;;

μην παιζετε κι εσεις τα παιχνιδια των αναρχικων και των ψευτοκουλτουριαρηδωνν...

περιμεναμε περισσοτερη σοβαροτητα..

Ανώνυμος είπε...

στις 6 δεκεμβριου πειτε μας ποιο ιστορικο γεγονος συνεβη....Σαφως και ηταν τραγικο γεγονος η δολοφονια Γρηγοροπουλου,αλλα μεχρι εκει. Ελεος η πολιτικη εκμεταλλευση ειδικα απο την αριστερα.

Ανώνυμος είπε...

Ουδείς έχει το δικαίωμα να μιλάει εκ μέρους ενός αδίκως δολοφονημένου παιδιού,το ,οποίο στα δεκαπέντε του είχε άλλα στο μυαλό του από την επανάσταση και την εκδίκηση της βιτρίνας...χαλάρωνε με τους κολλητούς του και βρέθηκε ένας ψυχάκιας με περίστροφο και του στέρησε τη ζωή!Δε σας έδωσε το δικαίωμα να σπάτε βιτρίνες επ' ονομάτι του!Βέβαια, άντε καμιά τράπεζα να σπάσετε εδώ!Αν σας βαστάει σπάστε κανένα κλαμπ ή μπαρ...Είναι παιδιά με κατανόηση στους ταξικούς αγώνες οι ιδιοκτήτες...

Ανώνυμος είπε...

Έχει αρχίσει και φθίνει επικίνδυνα το Πολυτεχνείο-1974 εδώ και κάποια χρόνια και προσπαθούν να βρουν κάτι άλλο να πιαστούν και να δημιουργήσουν "νέες γενιές" δήθεν αγωνιστών.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το περί "πογκρόμ των μεταναστών" πώς σας ήρθε; Ασφαλώς θα εννοείτε το πογκρόμ που ετοιμάζουν οι παράνομοι μετανάστες κατά των νόμιμων ιδιοκτητών αυτής της γης, των Ελλήνων!

Αυνανιζόμενοι "αριστεριστές" ξυπνήστε και αφήστε τις λαλακίες! Ο κόσμος έχει εξαντλήσει την υπομονή του μαζί σας και θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όπως σάρωσε και τη Ντορούλα του ΄Μεσαίου χώρου" (sic) για τις μπούρδες που αράδιαζε, όπως καλή ώρα και εσείς!

ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

μια ερωτηση θα θελα να κανω σε ολους τους απο πανω.για ποιες βιτρινες σπασμενες μιλατε;σπαστηκαν βιτρινες απο μαγαζια εδω στο Αγρινιο και δε θυμαμαι καλα;για πια εκαλη και λοιπα Β.Π μιλατε,η αφισα καλει σε πορεια για εδω στο Αγρινιο αν δε κανω λαθος.Η μηπως δε βλεπω καλα.Σιγουρα υπαρχουν καποιοι γραφικοι στον α/α και αριστερο χωρο αλλα ΕΣΕΙΣ παντως τους ξεπερνατε ολους!!!

Ανώνυμος είπε...

4 ΔΕΚ 1944 ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΟΒΙΕΤ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ενόψει των “επετειακών” συγκεντρώσεων αναρχικών και ακροαριστερών ομάδων που έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο, οι διάφοροι “προστατευόμενοι νεαροί” απειλούν δεξιά και αριστερά ώστε να μείνουν ανοιχτές οι Σχολές με προφανή σκοπό βέβαια. Να μπορούν, σε επικείμενα επεισόδια και βανδαλισμούς (για τα οποία μας προετοιμάζουν και φτιάχνουν ανάλογο κλίμα τα ΜΜΕ), να κρυφτούν εντός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και να μπορούν να επικαλεστούν ανενόχλητοι για άλλη μιά φορά το πανεπιστημιακό… “άσυλο”.Ένα από τα βασικά κτίρια στο οποίο στοχεύουν, μιάς και βρίσκεται στην καρδιά των Αθηνών, είναι αυτό της Νομικής Σχολής στην οδό Μασσαλίας. Μην ξεχνάμε πως κατά τα περσινά γεγονότα του Δεκέμβρη, η Νομική αποτελούσε ένα από τα βασικά “ορμητήρια” των αναρχικών όταν επιδίδονταν στα γνωστά αίσχη τους, με την αστυνομία φυσικά να παρακολουθεί αμέτοχη σε απόσταση αρκετών εκατοντάδων μέτρων…

Ειδικότερα, όπως ανέφερε χθεσινή ανακοίνωση της ομοσπονδίας των πανεπιστημιακών «τις τελευταίες μέρες στο κεντρικό κτίριο της Νομικής Σχολής Αθηνών, διάφορες ομάδες νεαρών ατόμων απαιτούν -ενώ απειλούν για δυσάρεστες συνέπειες- να παραμείνει το κτίριο ανοιχτό στη διάρκεια των επικείμενων διαδηλώσεων αδιαφορώντας για τις δυσμενείς συνέπειες που θα είχε η χρήση του από εξωπανεπιστημιακά στοιχεία». Μάλιστα πρόκειται να οργανωθεί και γενική συνέλευση από τα ΕΑΑΚ με κεντρικό αίτημα την κατάληψη της Σχολής για τις επόμενες ημέρες. Σε αντίθετη περίπτωση οι συγκεκριμένοι απειλούν τους καθηγητές ότι θα τους κάνουν “το βίο αβίωτο”!

Φυσικά και τα παραπάνω δεν μας προξενούν καμία εντύπωση. Όσοι είναι φοιτητές, γνωρίζουν πολύ καλά από ποιούς στελεχώνονται τα διάφορα “στέκια” εντός των Σχολών. Αλλά από την άλλη, αναρωτιόμαστε, τί έχουν να πούν άραγε οι πρυτάνεις και οι διάφοροι καθηγητές που κατά καιρούς ωρύονταν ότι τους βανδαλισμούς τους έκαναν κάποιοι δήθεν εξωπανεπιστημιακοί;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ???
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ''ΜΕΓΑΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΓΚΕΜΠΕΛΣ''...100 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ''ΤΣΟΝΤΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ''!!!
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕ!!!

''REMEMBER REMEMBER THE 6th OF DECEMBER''

Ανώνυμος είπε...

Συμπλοκές αλλοδαπών, τοξικομανείς που εμπορεύονται, αλλά και κάνουν χρήση ναρκωτικών μέρα μεσημέρι, αλλά και ιερόδουλες συνθέτουν το "γκρίζο" τοπίο που επικρατεί σήμερα στο ιστορικό κέντρο, παρά τις συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τι έγινε την Κυριακή το απόγευμα: Ιρακινοί, Ιρανοί και Αφγανοί συνεπλάκησαν με μαχαίρια, ρόπαλα και λοστούς για τον έλεγχο των καλύτερων σημείων διακίνησης ναρκωτικών.

Αντιδρώντας, 3000 κάτοικοι και επιχειρηματίες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και δημιούργησαν μια κίνηση πολιτών για την διάσωση του κέντρου της Αθήνας.

Τώρα πως θα τους ονομάσουν κι αυτούς τους 3.000 χιλίαδες πολίτες?Οπως ονόμασαν τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα?
Φασίστες?
Χρυσαυγίτες?
Ρατσιστές?
Να βρούνε κάτι πιο έξυπνο τώρα γιατί σιγά σιγά τελείωνουν και τα συνθήματα,και οι "κορώνες" που πετάνε στα κανάλια στις live μεταδώσεις..
Να μάθουν κάποιοι ότι άλλο πράγμα η εγκληματικότητα και άλλο η μετανάστευση.
Γιατί αν περιμένουν κάποιοι αναρχόβλαχοι ότι θα ρίξουν το κατεστημένο και τον καπιταλισμό με το έγκλημα,και τα επεισόδια (και καλά) της ταξικής πάλης κατά του κεφαλαίου και της αστυνομίας,έχουν χάσει αυτοί "επεισόδια".
Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να έχουμε τελικά αστυνομοκρατία βγαλμένη απο βιβλία του Όργουελ.
Το έγκλήμα δεν χτυπάει κανέναν άλλον εκτός απο τους αδύναμούς οικονομικά και τους φτωχούς γενικότερα.
Οι πλούσιοι δεν έχουν κανένα τέτοιο πρόβλημα.Και ασφαλισμένα τα έχουν όλα,αλλά και προσωπική ασφάλεια έχουν οι ίδιοι.
Αναγκαστικά ο κακοποιός θα χτυπήσει εκεί που μπορεί,δηλαδή τον πιο αδύναμο.
Τα μαγαζάκια του κέντρου,τα σπίτια που δεν έχουν φύλαξη και πόρτες ασφαλείας ,τους επιβάτες στο μετρό..κλπκλπ.κλπ
Αυτούς σιγοντάρουν τόσο καιρό οι κύριοι κάποιου συγκεκριμένου κόμματος,τους κλέφτες και τα λαμόγια,που περιφέρονται στο (γκέτο) κέντρο γεμάτοι απο την κάλτσα μέχρι την γλώσσα ναρκωτικά,τους πορτοφολάδες και τους νταβατζήδες μικρών κοριτσιών.
Αλλά για αυτά σας ετοιμάζω σε λίγες μέρες ρεπορτάζ που θα ξεμπροστιάσει πολύ κόσμο που έχει μπερδευτεί σε όλα αυτά.
Για να μας εξηγήσουν τελικά τι ακριβώς προστατεύουν,και τι περιμένουν..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ 2¨42 ΦΙΛΟΘΕΗ ΒΛΕΠΩ , ΕΚΑΛΗ, ΨΥΧΙΚΟ, ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΣΥ ΤΑ ΣΤΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΕΣ?
ΕΛΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΜΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ.
ΤΟΝ ΑΚΟΝΙΖΕΙ Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΚΟΥΕ ΚΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΥΛ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ?
Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΡΩΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ( ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ) ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ, ( ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ !!!). ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!
ΕΜΕΙΣ? ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΝΑ 7% ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΠΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!! ΡΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΣ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ???

Ανώνυμος είπε...

μην τσακωνεστε.
αν θα βρεχει θα κανονιστει για του χρονου.
ζητω η διαρκεις επανασταση.

Ανώνυμος είπε...

6:49 κόψ' τη επιτέλους. Μεγάλωσες!

Ανώνυμος είπε...

6 και 57 τι να σου πω αγόρι μου!!
Πήγαινε στη Πλολωνία και ρώτα πότε ήταν καλύτερα τα πράγματα τότε ή τώρα και να δεις τι θα σου πουν..Στο λέω γιατί πήγα πρόσφατα και μιλώντας με αρκετούς Πολωνούς ξέρεις, κατέρρευσαν όλα αυτά που πίστευα αυτά τα χρόνια για αυτές τις χώρες.Τα μισά να είχαμε μια χαρά θα 'μασταν.

Ανώνυμος είπε...

9:44 με πολωνους δουλευω μαζι συγκολλητες.μην μου λες εμενα για πολωνιες λοιπον.
οτι και να λες ειναι εκτος νομου το κουκουε στην πολωνια, απαγορευεται ρε παιδακι μου οπως και να το κανεις! πας φυλακη το καταλαβες?
μελος κρατος τηε εε να το κανει αυτο?
και η ειδηση ουτε καν που ακουστηκε!
οσο για τους δικους μας στην ελλαδα , ενταξει τα ατομα ειναι δεινοσαυροι!τι να λεμε τωρα.
300 χρονια πισω και μαζι πανε ολη την ελλαδα πισω με τον μηδενισμο τους και την μαυρη αρνηση που εχουν.
ελα αντε καληνυχτα. δεν εχουν δικαιωμα τα κομμουνια να μιλανε για τιποτα, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

Καλυτερα μαυρη χρυση αυγη παρα κοκκινη ασπρη σιββιρια.
ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΠΝΩΛΕΘΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΣΑΣ.
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΕΘΑ.......

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΕΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ… ΕΛΛΑΔΑ! Στις 12 Νοεμβρίου ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Χρυσοχοϊδης αποφάσισε να διαχειριστεί τους φόρους μας, την εργασία μας δηλαδή, και έδωσε εντολή να επικηρυχτούν οι δράστες της επίθεσης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα με ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ. Τρεις εβδομάδες μετά, στο κέντρο της Αθήνας τρεις αφγανοί λαθρομετανάστες βιάζουν μια 27χρονη κοπέλα. Ο τρίτος καταζητείται. Το ερώτημα που γεννιέται είναι το εξής: Θα επικηρύξει με ένα (1) ευρώ έστω ο κύριος Χρυσοχοϊδης τον καταζητούμενο αφγανό βιαστή;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΣΣΟΕ, ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΤΑΡΑΧΩΝ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.
ΕΤΣΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ.
ΤΡΕΛΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 5.38
ΠΟΛΥ "ΩΡΙΜΗ" Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΣΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ) ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..
ΠΩΠΩ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

Ανώνυμος είπε...

Ποινή κάθειρξης 7,5 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 26χρονο αντιεξουσιαστή, ο οποίος κατηγορείτο για την εμπρηστική επίθεση, τον περασμένο Ιανουάριο, στο κτίριο της δημοτικής αστυνομίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από ακροαματική διαδικασία δύο ημερών το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 26χρονο για τις πράξεις της κατοχής εκρηκτικών υλών (ομοφώνως) και της έκρηξης με κίνδυνο για άνθρωπο και πράγματα (κατά πλειοψηφία με ψήφους 4-3), ενώ του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Το Δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα (5-2), με συνέπεια ο νεαρός να πάρει το δρόμο προς τις φυλακές.

Απολογούμενος στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος, ενώ έκανε λόγο για «σκευωρία σε βάρος του» και «στημένη ιστορία» από την αστυνομία.

Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου που βρέθηκαν στο πλευρό του κατηγορούμενου αποδοκίμασαν την ετυμηγορία του δικαστηρίου, φωνάζοντας συνθήματα, ενώ η αποχώρησή τους ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

RE SY 5:32 ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ? ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ!
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ?

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

φασιστες κουφαλες...ερχονται κρεμαλες....οσο για τον καλαματιανο...τα ιδια εκανε και ο καραμανλης και σας σιχα8ηκε ο κοσμος....a december to remember!!!

Ανώνυμος είπε...

4 kai 21
Σου ζητάμε συγνώμη αλλά δε θα σε ρωτήσουμε κιόλας τι θα πούμε, αν μιλήσουμε και πως θα το πούμε!Σου αρέσει δε σου αρέσει ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ υπήρχαν-υπάρχουν και ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Eυτυχώς που υπάρχουν Έλληνάρες ακόμη που ξυρίζουν τα χοντροκέφαλά τους, χαιρετάνε φασιστικά και καταθέτουν στεφάνια εις μνήμν των μεγάλων αγωνιστών της πατρίδος και του Έθνους!!

Ανώνυμος είπε...

10:16 ειστε εκτος νομου στην ευρωπη , με παρανομους θα μιλαμε τωρα?
τουμπεκι plz!

Ανώνυμος είπε...

ti ektos nomou kai alles fasistomalakies tsampounas re.Edw einai Agrinio,ehoume allous nomous.
Our city-our rules
acab
I poli mas itan einai kai tha parameinei kathari apo kathe eidous fasistika,ratsistika kai loipa misanthrwpa anthrwpoeidi
to suzitame kai apo konta an thelete
a.z

Ανώνυμος είπε...

ρε 7¨23 μονος μου ημουνα την προηγουμενη εβδομαδα και κυνηγουσα μια παρεα 8-10 ατομων που τα τσακωσα με τα σπραυ να γραφουν στο σπιτι μου και προγκιξαν περα! με αδερφες θα μιλαμε τωρα?
αντε ρε παπαρες παραπερα μην βγουμε με τα δικανα και σας παρουμε αμπαριζα.

Ανώνυμος είπε...

Δόξα στα παιδιά που με τη θυσία τους έσωσαν το μέλλον της χώρας μας. Τιμή στους ήρωες του Δεκέμβρη του '44.

Όσες άλλες ψευτοεπετείους και αν προσπαθείτε να εφεύρετε ο λαός δεν ξεχνά το κονσερβοκούτι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 10.30
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 8-10 ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΟΒΟΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΨΕΥΤΑΡΑ.ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑ,ΑΝΤΕ ΜΕΣΑ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ..

Ανώνυμος είπε...

7:04 ειστε αδερφες και θρασυδειλοι. σας μαθανε ολοι πια.
παντως για τα σπραυ ισχυει ετσι?
οποιος πιανεται με σπραυ να γραφει εχει μπατσες ενταξει?
μην κλαιτε μετα.
εμ φιλαρακ, δεν εκατσαν βλεπεις αυτα τα 8-10. χεστηκαν επανω τους τετοιες κοτες που ειναι.