Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Χρόνια πολλά!




Χρόνια Πολλά! Αγάπη, ειρήνη, υγεία!
Να περάσετε όλοι καλά τις μέρες αυτές με φόντο τις όμορφες Χριστουγεννιάτικες εικόνες της πόλης μας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala xristoygenna se oloys..eyxes gia ygeia eytyxia...artemis

Locus Publicus είπε...

Χρόνια Πολλά με υγεία, πρόοδο και δημιουργία, στους δημιουργούς του μπλόγκ, και στην όμορφη και ιδιαίτερη πατρίδα...

Ανώνυμος είπε...

AXXAAXXXAXXAAXAXAXXA o ai vasilhs einai leptos kai o mauros ton koitaei perierga! :P XXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAX

kostakoutas είπε...

Χρόνια πολλά και τα λοιπά καλά χριστουγεννιάτικα κουραφέξαλα.

http://www.youtube.com/watch?v=Lb0igvhhBU4&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες μικροπωλητές ξυλοκοπήθηκαν άγρια από αφρικανούς λαθρομετανάστες

Χριστούγεννα στην κατεχόμενη Αθήνα: Όταν το ελληνικό(;) κράτος δείχνει εξοργιστική ανοχή στο παράνομο παραεμπόριο των ξένων. Έλληνες μικροπωλητές και καταστηματάρχες οι χαμένοι της υπόθεσης.

Σήμερα το πρωί, ανήμερα των Χριστουγέννων, στο κέντρο των Αθηνών, δύο Έλληνες νόμιμοι μικροπωλητές ξυλοκοπήθηκαν από δεκάδες παράνομων μικροπωλητών, λαθρομεταναστών από αφρικανικές χώρες. Οι δύο Έλληνες βρίσκονται στο νοσοκομείο, ενώ οι θύτες τους εξακολουθούν να βρίσκονται με τ’ απλωμένα σεντόνια τους στις πιάτσες που κατέκτησαν δια της βίας και με την ανοχή του κράτους.

Οι Έλληνες μικροπωλητές πληρώνουν τις άδειες λειτουργίας των πάγκων τους πανάκριβα σε πλειστηριασμούς του δήμου, με ενοίκια που συχνά φτάνουν ή και ξεπερνούν τα 1500 ευρώ το μήνα και περιμένουν την περίοδο των γιορτών για να βγάλουν τα υπέρογκα έξοδα λειτουργίας τους, που περισσότερο τους χρεώνουν παρά τους επιτρέπουν να ζουν με αξιοπρέπεια τις οικογένειές τους… Το κράτος προτιμά να δείχνει εξοργιστική ανοχή στο παραεμπόριο, ελπίζοντας ότι μειώνει την εγκληματικότητα, στην οποία θεωρεί δεδομένο ότι θα στρέφονταν οι ορδές των τριτοκοσμικών που – προς το παρόν και εν μέρει – απασχολούνται στο παράνομο λιανεμπόριο. Οι Έλληνες μικροπωλητές και μαγαζάτορες είναι οι χαμένοι της υπόθεσης, αλλά τρομοκρατημένοι από τις αλλοδαπές μαφίες των πεζοδρομίων εγκαταλείπουν γρήγορα κάθε προσπάθεια επώνυμης αντίδρασης και περιορίζονται σε ανώνυμες καταγγελίες. Το κράτος όμως τους αγνοεί επιδεικτικά, γιατί πρέπει να τηρήσει προτεραιότητες, κατά τις επιταγές της παγκοσ

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους,χρόνια πολλά και στον Αρτέμη,με ευχές για μια καλύτερη χρονιά,με λιγότερη γκρίνια και περισσότερη σύμπνοια που θα ωφελήσουν την προσπάθεια όλων για άρση της απομόνωσης Αγρινίου-Μεσολογγίου-Βάλτου-Τριχωνίδας-Βόνιτσας.
Μόνο η Ναυπακτία δεν έχει να παραπονιέται.