Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Συνέβη και αυτό!


Επίθεση δέχτηκε ο Blaze Bayley στο Αγρίνιο Στα πλαίσια της περιοδείας του Blaze Bayley στη χώρα μας, ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, έπαιξε και μια συναυλία στο Αγρίνιο στις 28 Νοεμβρίου. Μετά το πέρας της συναυλίας τους στο Αγρίνιο δυο άτομα, τα οποία σύμφωνα με τον Blaze ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, επιτέθηκαν σε κάποιον από τους roadies ενώ στη συνέχεια πέταξαν ένα τούβλο στο λεωφορείο του συγκροτήματος. Αλώβητος δεν έφυγε από τη χώρα μας και ο drummer του σχήματος, Larry Paterson, καθώς λόγω του μικρού μεγέθους της σκηνής η μπάντα ήταν στριμωγμένη, με αποτέλεσμα μια από τις μπαγκέτες του να βρεθεί στο μάτι του.

http://rockwaynews.blogspot.com/

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαθημένοι στην ξεφτίλα είμαστε, δε βαριέσαι...

Ανώνυμος είπε...

Pali rezili giname??

Ανώνυμος είπε...

Μπιτ για μπιτ, ξεφτιλίσκαμι, ίχααααααα.
Άιρουν Μέιντιν σλέι μιτά.

Ανώνυμος είπε...

α ρε χωριατες αγρινιωτες που ξερετε και απο ροκ μουσικη!!!!

Ανώνυμος είπε...

ενω εσυ πρωτευουσιανε 12.58 ξερεις τα παντα για ροκ στο χωριο που φυλας τα προβατα ε;εξαλλου ερχονται καθε μερα στην πλατεια του χωριου σου τετοια συγκροτηματα και γιάυτο τα ξερεις...ελεος!!!μια κακη στιγμη ηταν και τιποτα παραπανω.να θυμισω οτι στο αγρινιο εχουν φυλοξενηθει και μαλιστα πολυ προσφατα συγκροτηματα ροκ παρα πολυ γνωστα και δεν εγινε το παραμικρο και τα μαγαζια γεμισαν...

Ανώνυμος είπε...

kala re paidia pantou mporei na simvei auto,den trexei tipota.tin proigoumeni vdomada itan to sigrotima puressence sto agrinio kai itan fovera.foveri atmosfaira,polis kosmos kai den egine kai tipota,min fernoume tin katastrofi me tin proti stravi.kakomoirides san ton 12.58 iparxoun para poli alla min tous dinete simasia giati mono kakia kai zilia stazoun.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε όλοι για ροκ, μιλάνε και οι γύφτοι με τα κλαρίνα του Αη Συμιού!

Ανώνυμος είπε...

μαναχά ένα μάτ? Δεν είχι νόστιμα αυτιά φαίνιτι...

Ανώνυμος είπε...

Ο 12:58 πρέπει να είναι Μεσολογγίτης...

Ανώνυμος είπε...

αφου ειστε κολοβλαχοι ρε βραχωριτες,τι την θελατε την ροκ σκηνη?αει βαλτε το πανο χεντριξ να παιξει με την κιθαρα του,

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

τη μέταλ ιστορία που έχει το Αγρίνιο δε τη βλέπετε πουθενά σκατόβλαχοι γείτονες αλλά και αθηναίοι. Το ότι o BLAZE έκλαψε απο συγκίνηση μόνο εδώ δε το βλέπετε.AGRINIO ROCK CITY

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να χαρακτηριστεί μία πόλη ως τριτοκοσμική με αφορμή έναν τσαμπουκά που έγινε σε μία συναυλία, τότε δεν έχω και πολλά να πω.... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ''ειδικοί'' των συναυλιών που γράφουν εδώ μέσα, δεν αναφέρουν τους τσαμπουκάδες που λαμβάνουν χώρα σε διάσημες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας και έχουν ως αποτέλεσμα πολύ μεγάλης έκτασης επεισόδια.... κατά τ' άλλα, φταίνε οι βλάχοι! Έχω δει με τα μάτια μου τραγουδιστή πασίγνωστου συγκροτήματος, να φτύνει στα μούτρα άνθρωπο από το κοινό, γιατί τον σκούντησε μέσα στον χαμό και του χύθηκε η μπύρα..... όμως οι πολιτισμένοι Αθηναίοι, απλά τον έσπασαν στο ξύλο και έκαψαν τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα τριγύρω! Εξυπνάκηδες, γιατί ποτέ δεν είδα να σχολιάσετε εδώ την συμπεριφορά των κάφρων στο γήπεδο του Παναιτωλικού ή τον λιθοβολισμό του λεωφορείου του Αιγάλεω, λίγο έξω από το Μεσολόγγι; Άντε, ψωνάρες- μου πήγατε ως φοιτητές λίγα χρόνια έξω από το Αγρίνιο και την έχετε δει '' βαρώνοι του πολιτισμού''.

Ανώνυμος είπε...

βλάκες τυρο-μεσολογγίτες και φλώροι πατρινοί σχολιάζουν αυτά που δε φτάσουν ποτέ.πήξτε τώρα στη μιζέρια σας......