Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

2ο business show Αιτωλοακαρνανιας 2009


Για δεύτερη συνεχή χρονιά το σημαντικότερο εκθεσιακό πολύ-συνέδριο που πραγματοποιείται στην Αιτωλοακαρνανία με τον διακριτικό τίτλο «Business Show Αιτωλοακαρνανίας», ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο της Δυτικής Ελλάδας και της χώρας μας.

Το «2ο Business Show Αιτωλοακαρνανίας 2009» θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο IMPERIAL, στις 12 και 13 του Δεκεμβρίου, έχοντας ως κεντρική θεματική ενότητα «Το μέλλον της Δυτικής Ελλάδας μέσα από τις νέες εναλλακτικές και πράσινες στρατηγικές ανάπτυξης».

Η διοργάνωση περιλαμβάνει μια πλειάδα συνεδριακών εκδηλώσεων, που επιχειρούν να αναδείξουν τους σχεδιασμούς, τις στρατηγικές επιλογές και τις θέσεις του συνόλου των φορέων του νομού και να καταγράψουν τη δυναμική της περιφερειακής επιχειρηματικότητας. η οποία κάτω από τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής πρέπει να «οικοδομήσει» όλα εκείνα τα ικανά και αναγκαία αναπτυξιακά εργαλεία, που θα την φέρουν πιο κοντά στην ολοκλήρωση των προσδοκιών και των στόχων της.

Ταυτόχρονα και παράλληλα προς το συνεδριακό μέρος του «2ο Business Show Αιτωλοακαρνανίας 2009», θα λειτουργήσει, όπως και πέρυσι, έκθεση των υπηρεσιών και των προϊόντων που παρέχουν και παράγουν οι επιχειρήσεις της περιφέρειας, ικανοποιώντας έτσι μια άλλη σημαντική αναγκαιότητα της αγοράς, που απαιτεί όλο και περισσότερους, όλο και καλύτερους χώρους προβολής και παρουσίασης της των προϊόντων της.

Με αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία να έρθουν στο προσκήνιο οι απόψεις, οι γνώσεις και οι προτάσεις εκείνες που θα οδηγήσουν σε ουσιαστικότερες και πιο αποτελεσματικές προσεγγίσεις του αναπτυξιακού αιτήματος του νομού, αλλά παράλληλα και ταυτόχρονα η προβολή αυτού καθ’ αυτού του επιχειρηματικού αποτελέσματος.

Να σημειώσουμε εδώ ότι διοργάνωση του «1ου Business Show Αιτωλοακαρνανίας 2008» προσέλκυσε τόσο στις εργασίες των συνεδριακών του εκδηλώσεων όσο και στον εκθεσιακό του χώρο, σημαντικό αριθμό συνέδρων και επισκεπτών, γεγονός που προβλέπεται να επαναληφθεί και φέτος αφού στην φετινή διοργάνωση συμμετέχουν αρκετοί περισσότεροι εκθέτες από πέρυσι και παρατηρείται ακόμα μεγαλύτερο και πιο αυξημένο ενδιαφέρον από πλευράς κοινού.

Να παρατηρήσουμε εδώ ότι η διοργάνωση χαρακτηρίζεται από τη συμμετοχή σ’ αυτή της πλειοψηφίας των πιο δυναμικών επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας καθώς επίσης και η σημαντική δυνατότητα προσέλκυσης κοινού που διαθέτει. Σύμφωνα μάλιστα με τις προβλέψεις, αλλά και την προηγούμενη εμπειρία, αυτή αναμένεται να ξεπεράσει τους 10.000 επισκέπτες

Πρέπει τέλος να σημειώσουμε ότι η διοργάνωση της Έκθεσης και των παράλληλων συνεδριακών εκδηλώσεων, γίνεται από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας (ΙΝΕΠ), με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και υπό την Αιγίδα της Νομαρχίας Αιτωλοακαρνανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα της διοργάνωσης του Business Show στο τηλ.: 2641059260 αλλά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@bshow.gr.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ!

Γ.Κ. ΑΠΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.Ε?????????

agrinionews είπε...

Σχόλια τα οποία αφήνουν υπαινιγμούς για πρόσωπα δεν δημοσιοποιούνται στο παρόν ιστολόγιο.