Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Η προκήρυξη για τη Διοικούσα Επιτροπή.


Mέχρι 14 Δεκεμβρίου μπορούν όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους προκειμένου να καταλάβουν μία εκ των εννέα θέσεων (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, 7 μέλη) της Διοικούσας Επιτροπης του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας. Η συγκεκριμένη προκήρυξη έχει ως εξής:


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ EΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΩΝ Α.Ε.Ι.
Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων Προέδρων και Μελών Δ.Σ Εποπτευόμενων Φορέων και των Προέδρων, των Αντιπροέδρων και των μελών των Διοικουσών Επιτροπών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.), του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) Ιονίων Νήσων και της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.)
Καταληκτική ημερομηνία είναι 14η Δεκεμβρίου
ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους.... ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!

Γιάννενα ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ουστ απο δω!δεν θελουμε τις γυναικες των βουλευτων να κανουν κουμαντο!πρυτανη εδω και τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο ενδιαφέρον για υποψηφιότητες στη Διοικούσα υπάρχουν απο στελέχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που η γνώμη τους ήταν τελείως αρνητική για την αυτονόμηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας καθώς και από αλλα στελέχη του Πενιστημίου Ιωαννίνων που ουδέποτε πάτησαν το πόδι τους στο Αγρίνιο ή ενδιαφέρθηκαν γι' αυτά τα Τμήματα. Τωρά τρέχουν να συμπλρώνουν και να στελνουν βιογραφικά, τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν άραγε;;;;

Ανώνυμος είπε...

Εγινε ολόκληρος ντόρος για αλλαγή Διοικούσας, προκειμένου να βολευτούν οι ημέτεροι.

Ανώνυμος είπε...

ΌΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

EYXOMAΣΤΕ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!
Ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ...ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Μωραίτη, εσύ που κάνεις τα κόλπα της πράσινης ανάπτυξης, βάλε το χέρι σου μην είναι τίποτα ΜΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ στη διοικούσα και μας πάνε για φούντο ακόμα δεν ξεκίνησε το πανεπιστήμιο, γιατί ο κόσμος βλέπει και κρίνει.
Το πανεπιστήμιο αποκλειστικά σε Αγινιώτες και Μεσολογγίτες.
Ήρθε η ώρα επιτέλους η Αιτωλοακαρνανία να πάρει αυτό που της αξίζει.
ΕΞΩ Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ από το νομό μας. Να δημιουργήσουμε ένα καλό πανεπιστήμιο, να αναπτύξουμε και να αναβαθμίοσυμε το ΤΕΙ στο Μεσολόγγι ( άντε ρε Μεσολογγίτες, φέρτε και καμιά σχολή Αγρίνιο, να πάρετε κι εσείς κανά πανεπιστημιακό τμήμα, συνεργασία χρειάζεται κι όχι αυτό που γίνεται χρόνια τώρα, δηλαδή άκρατη αντιπάθεια ), λιμάνι έχουμε και μάλιστα με τα καλύτερα χαρακτηριστικά λιμανιού στην Ελλάδα κι από τα καλύτερα της Μεσογείου, αυτό στο Πλατυγιάλι, αρχαία έχουμε, ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΓΡΙΝΙΟ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ συνεργασία, τώρα είναι η ευκαιρία.
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ μερικούς πουθενάδες από Αγρίνιο-Μεσολόγγι να σπέρνουν τη διχόνοια χωρίς λόγο.
Συνεργασία,συμπαράσταση,σύμπνοια.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Στη διοικούσα να μπουν βάσει πληθυσμού 6 Αγρινιώτες και 3 Μεσολογγίτες,να υπάρχει αγαστή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
Μην αφήσετε να μπει άλλος από άλλη περιοχή, από αυτούς που τόσα χρόνια κοιτούσαν την καρέκλα και πολεμούσαν την αυτονόμηση.
Κύριε Παλιούρα ( Αγρινιώτη πρώην καθηγητά του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ), κύριε Κοντέ ( Γουριώτη καθηγητ'η του Ε.Κ.Π.Α. ), κύριε Μπαμπινιώτη ( Ξηρομερίτη πρώην πρύτανη του Καποδοστριακού πανεπιστημίου Αθηνών ), τώρα είναι η σειρά σας.
Το πανεπιστήμιο αυτό ανήκει στην Αιτωλοακαρνανία των 225 χιλιάδων ψυχώ, των 5.465 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ; KAIΓΟΜΑΙ!!!!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

[ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΠΕΛΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ !!!!!]

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤA ΄΄ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ΄΄΄ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ -ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ,ΒΕΒΑΙΩΣ-ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ !!!!

[ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗΣ;]

PAI, TOY XASAMI TOY PICHNID PATRIOTIS!!!!

Ανώνυμος είπε...

WESTERN GREECE UNIVERSITY

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ή ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ !!!

AGRINION SHERIF OFFICE

Ανώνυμος είπε...

Αιτωλοακαρνανες μονο αλλιως θα τους παρει και θα τους σηκωσει. Ας δειξουν οτι δε τους νοιαζει να βολευτουν αλλα η αξιοκρατια..

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ευχάριστα νέα!
Επιτέλους προχωράει μπροστά το πανεπιστήμιο ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!
Αυτό είναι το πιο σημαντικό!

Ανώνυμος είπε...

τι επιτελους αυτονομο πανεπιστημιο ρε ασχετε!εδω μιλαμε μερες για το πανεπιστημιο και επειδη εσυ δεν ξερεις την τυφλα σου λες επιτελους αυτονομο πανεπιστημιο????και φλε μου 9.49 πιστευεις οτι θα ειναι πανω απο 3 αιτωλιακαρνανες?στην προηγουμενη ηταν 1!πλακα κανεις και αν ειναι απο εδω τι θα κανουν?ειδαμε κ το αγρινιο ποσο αναπτυγμενο ειναι,επειδη το νοιαζονταο οι πατριωτες του!!!12.16 αυτα που λες τα πιστευεις?τοπικιστης εισαι η απλα αγαπας τον τοπο σου?εγω σου λεω οτι οι κυριοι που ανφερες εαν ηθελαν μπορουσαν να βοηθησουν το πανεπιστημιο και χωρις να ειναι στην διοικουσα!!!εδω και μερες ειχε ανοιξει μια συζητηση περι υποδομων και στελεχωσης και εσεις μιλατε για ενα ενωμενο αγρινιο και οτι να ναι!γι'αυτο δεν παει μπροστα αυτος ο τοπος γιατι ειστε ολοι στουρναρια!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο φίλε 12:16,Ηρθε η σειρά των αιτωλοακαρνάνων. Μακριά από Δημόπουλο και άλλα "παιδιά" του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και όλους αυτούς που με το που βγήκε το ΠΑΣΟΚ ξεσπάθωσαν με σκοπό να σαμποτάρουν την αυτονόμηση του νέου Πανεπιστημίου. Τόσα χρόνια αυτούς τους φάγαμε στη μάπα, έβλεπαν Αγρινιώτη και γενικότερα Αιτωλοακαρνάνα και τους πολεμούσαν. ΄Ομως όλη η ιστορία της δήθεν υποβολής βιογραφικών,έγινε για κάτι τέτοια κομματόσκυλα δυστυχώς!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 3.50,δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα και σίγουρα δεν έχεις σχέση με το Αγρίνιο, μήπως είσαι άσχετος με τον τόπο, που σου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστείς σ' αυτό το Πανεπιστήμιο;;;
Και που σίγουρα δεν εκτιμάς το τόπο. Στο ΦΕΚ της προηγούμενης Διοικούσας ήταν όλοι αξιόλογοι επιστήμονες καποιας ηλικίας που δεν περίμεναν αυτή την καρέκλα για να αναδειχτούν και προπαντός κανένας από Γιάννενα αν αυτό σου λέει κάτι και ΟΛΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ. Οι Γιαννιώτες είχαν μοναδικό σκοπο να ΒΟΛΕΥΟΥΝ όσους δεν μπορούσαν να βολέψουν στα Γιάννενα, και να μοιράζονται τις θέσεις και προπαντός να μην πάρει θέση Αγρινιώτης και ιδιαίτερα Αιτωλοακαρνάνας. Η αυτονόμηση έγινε γιατί εργάστηκε ο Κοντός και κυρίως χωρίς να το ξέρουν Τα Γιάννενα. Γιατί κάτι θα έμαθε ο άνθρωπος.

ΟΥΣΤ !!! ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 6.59 ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ!ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ!ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΙΟΜΑΣΤΕ "ΣΙΓΟΥΡΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΥΡΩΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΧΑΟΣ!ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ!ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ ΠΑΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ!ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ,ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΤΙΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΗΚΗ!ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

πανεπιστημιο σε 6-7+ χρονια._

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΑΜΕ. ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟ ΓΚΟΡΦΟ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

παμε μωρα αγρινιο γερα.και πανεπιστημιο η αγρινιαρα και και ο παναιτωλικος στην α εθνικη και ολα στο αγρινιο για να τρελαθουμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

τα ειδαμε και τα γαλαζια κομματοσκυλα. Βρε ουστ που μιλατε και για αξιοκρατία, γαλαζια παιδια...

Ανώνυμος είπε...

1:23 OTI NA NAI.ENA EXV NA PW......AGRINIO OTI NA NAI!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΟΚ!!!!
ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΦΙΧΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομιζετε οτι πολυ την μαγειρευουν την νεα διοικουσα;; Μεχρι ποτε θα τους εχουμε στο σβερκο μας;;Τι ακουγεται;;