Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Περίεργη υπόθεση μαστροπείας

Μπροστά σε ένα ακόμη κύκλωμα μαστροπείας, στα βρώμικα δίχτυα του οποίου έχουν πιαστεί νεαρές καλλίγραμμες αλλοδαπές, φαίνεται πως βρίσκονται οι διωκτικές αρχές της δυτικής Στερεάς Ελλάδας, που προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος σε μικρό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας.
Το ενδιαφέρον των αστυνομικών που έψαχναν σε ροζ ιστοσελίδες του Διαδικτύου για εκδιδόμενες γυναίκες τράβηξαν τέσσερις νεαρές καλλονές, οι οποίες αν και αλλοδαπές, εμφανίζονταν ως «καυτές και σέξι κοπέλες από το Αγγελόκαστρο που ψάχνουν άνδρες για να τους προσφέρουν αγάπη και ζεστασιά». Μάλιστα, όλες τους εκτός από «συγχωριανές», είναι και απόφοιτες με μάστερ στα λογιστικά!
«Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα κερδίσει την αγάπη μου;» διερωτάται η πανέμορφη Babybianca από το Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας. Εξάλλου η «γειτόνισσά» της, η Αφροαμερικανή Jessica (μια κούκλα επίσης), στη δική της αγγελία αναφέρει σε όχι άπταιστα ελληνικά ότι: «Είμαι μόνη, ψάχνει για μια ζεστή και στοργική άνθρωπος».
Από την πλευρά της η Kim Mary, προκειμένου να βρει κάποιον άνδρα για να κάνει οικογένεια, δεν δίστασε να αναρτήσει αποκαλυπτική φωτογραφία των προσόντων της. Η συγκεκριμένη πιστεύει ότι ο άνδρας που θα την προτιμήσει πρέπει να ξέρει τις αναλογίες της, καθώς όπως λέει και η λαϊκή σοφία, «κανείς δεν θέλει να πάρει γουρούνι στο σακί».
Αναλυτικό προφίλ έχει και η συντοπίτισσά της Chancella, η οποία υπόσχεται σε όποιον την προτιμήσει να τον κάνει ευτυχισμένο. Δηλώνει, μάλιστα, ρομαντική και έτοιμη για οικογένεια.
Επίσης, μια άλλη 27χρονη αλλοδαπή, ίσως η πιο ειλικρινής απ’ όλες, αναφέρει ότι ψάχνει «έναν άνδρα για καλό κρεβάτι», καθώς η ίδια είναι φωτιά και λάβρα.
Οι διωκτικές αρχές, φυσικά, δεν πίστεψαν ότι ξαφνικά το Αγγελόκαστρο των 2.500 κατοίκων έγινε... γη της επαγγελίας για καλλίγραμμες αλλοδαπές που ψάχνουν για σύζυγο και εκτιμούν ότι σύντομα θα σπάσουν τα πλοκάμια του κυκλώματος μαστροπείας που «ψαρεύει» πελάτες στο Ιντερνετ.

Πηγή: Εσπρέσσο
αναδημοσίευση από:
adespotosgatos.blogspot.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε τοσες πουτανες βλεπω στο δρομο καθε μερα... λογικο μου ακουγεται

ρετιτραβαμε.... είπε...

Καλα, τοσο λάλακες ειναι οι "ψαχνοντες" αυτα τα site, που νομιζουν οτι αυτες οι αραπινες ειναι απο το αγελοκαστρο ????? ... ρε μηπως και μεις είμαστε απο το Κεηπ-Ταουν ??? χαχαχα χαχαχα χαχα χαχα ....

Ανώνυμος είπε...

psaxte kai mesa sto panepistimio na deite ti ginete.....

KASTRINOS είπε...

Παιδιά αλλού είναι το πρόβλημα μην ψάχνεστε. Είναι στημένη γι’ άλλους λόγους η δουλειά. Δείτε εδώ.http://aggelokastro-news-aggelokastro.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τόσες φορές πήγα εκεί ψάχνοντας και μόνο κάτι γύφτους είδα. Μην πάτε

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxa to aggelokastro xaaxaxaxaxa oxi re file 8a palavwsoume teleiws. aytes exoyn 170 eyrw na plhrwsoyn gia thn krish?

Ανώνυμος είπε...

1:13 3ereis tipota na mas peis?