Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Γ.Ε. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ 94-61


Νίκη χωρίς να συνοδευτεί από σπουδαία εμφάνιση πέτυχε η Γ.Ε.Α. στο τοπικό παιχνίδι με τον Α.Ο.Α. που παρατάχτηκε με 3 βασικές απουσίες αλλά παρόλα αυτά παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο και απέδειξε ότι οι νίκες με Αίολο Αστακού και Ναύπακτο μόνο τυχαίες δεν ήταν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Α.Ο.Α. να προηγείται με 9-5 αιφνιδιάζοντας την Γ.Ε.Α.. Σε εκείνο το σημείο 3 τρίποντα από τον Γεωργούλα και 1 από τον Σταμουλάκη καθώς και ένα κλέψιμο του Τσιαμάκη έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα του Θόδωρου Σταυροθανάση να προηγηθεί με 19-12. Ο Α.Ο.Α. με πολύ καλούς τους Σταυρόπουλο και Τασιούλη και εφαρμόζοντας άμυνες με man to man και ζώνη ταυτόχρονα κατάφεραν να κρατηθούν κοντά στο σκορ. Η είσοδος του Τσιρώνη έδωσε την απαραίτητη ώθηση στην ΓΕΑ που έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 28-18. Ξεκίνημα δευτέρου δεκαλέπτου με την ΓΕΑ να μην έχει καλή απόδοση αλλά να καταφέρνει να βρίσκει λύσεις πότε με τον Τσιρώνη και πότε με τον Μπερερή. Ο Α.Ο.Α. με ιδιόμορφες άμυνες κατάφερε να κρατηθεί κοντά στο σκορ και να μειώσει σε 38-32 τρία λεπτά πριν το τέλος. Σε εκείνο το σημείο ο Σταμουλάκης ευστόχησε σε 3 σερί τρίποντα και με 2 βολές του Τσιαμάκη οι τυπικά γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 50-38.

Ξεκίνημα της τρίτης περιόδου με της 2 ομάδες να εναλλάσσονται στο σκοράρισμα και ουσιαστικά το σκορ να μένει στάσιμο στην διαφορά του πρώτου ημιχρόνου. Η ΓΕΑ με τον Μπερερή και τον Τσιαμάκη κατάφερε να πάρει μια διαφορά της τάξεως των 18 πόντων όμως γρήγορα ο Α.Ο.Α. με πολύ καλό σε εκείνο το σημείο τον Αγραφιώτη κατάφερε να επαναφέρει την διαφορά στα επίπεδα του πρώτου ημιχρόνου. Τελικά με ένα ξέσπασμα που ολοκληρώθηκε με ένα τρίποντο του Σταυρόπουλου η Γ.Ε.Α κατάφερε με την συμπλήρωση 30 λεπτών να προηγηθεί με 19 πόντους διαφορά 69-50.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε όπως τελείωσε το τρίτο. Με 2 τρίποντα του Σταυρόπουλου και το παιχνίδι έγινε μια τυπική διαδικασία . Γρήγορο παιχνίδι στη συνέχεια και από της 2 ομάδες . Η ΓΕΑ κατάφερε να παίξει πολύ καλή άμυνα στην κουρασμένη (ελλείψει επιλογών) ομάδα του Α.Ο.Α. και να φτάσει στην νίκη με 94-61.

Δεκάλεπτα: Α: 28-18 Β: 22-20 Γ: 19-12 Δ: 25-11

ΓΕΑ: (Σταυροθανάσης) : Τσιαμάκης 11, Μπερερής 19(3), Σταμουλάκης 16(4) , Μηλιάτης, Σταυρόπουλος 14(4), Δάρλας 4(1), Τσιρώνης 12, Λουγιάκης 2, Σώκος, Γεωργούλας 9(3), Μιχαλάς 2, Σαράκης 5(1)

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το επόμενο Σάββατο με τον Α.Γ.Σ.Ι. στα Ιωάννινα

Βαθμολογία:

Γ.Ε.Α.

14

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

13

ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

13

ΛΟΥΡΟΣ

12

ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

12

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

10

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

9

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

9

Α.Γ.Σ.Ι.

9

ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ *

8

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

8

ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ *

6

Έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Σταμουλάκης

geabasket.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: