Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Zημιές σε καταστήματα, δακρυγόνα και συλλήψεις

www.epoxi.gr

prototypia.blogspot.com


photos:athens.indymedia.org
1οο περίπου διαδηλωτές έκαναν πορεία μετά τη συγκέντρωση στη Πλατεία Δημάδη. Φθορές προκάλεσαν σε τράπεζες ( Εθνική Τράπεζα), κατάστημα των ΕΛΤΑ καθώς και σε ένα όχημα της ΟΠΚΕ και της πυροσβεστικής. Υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία και έγιναν τουλάχιστον 10 συλλήψεις ενώ όπως είχαμε αναφέρει αρχικά είχε αποκλειστεί το κέντρο της πόλης και είχε γίνει εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε Μιχάλη Χρυσοχοίδη
Στα περσινά γεγονότα είχες κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις για ανικανότητα και διάλυση της αστυνομίας Μόλις χθες με στόμφο δήλωνες ότι δεν θα ανεχθείς πράξεις βίας http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=8726823
Σήμερα είδαμε μια ανίσχυρη αστυνομία να προσπαθεί αλλά να μη μπορεί. Και μπορεί τα κανάλια να μην έδειξαν εκτεταμένα ρεπορτάζ των επεισοδίων, έδειξαν όμως πολύ χειρότερες σκηνές : Είναι η σκηνή της υποστολής της ελληνικής σημαίας από τα προπύλαια του Πανεπιστημίου και η έπαρση της αναρχικής Δεν χρειάζεται να σου τονίσω ότι διεπράχθη αυτόφωρο ποινικό αδίκημα, θα σου θυμίσω μόνο ότι σε παρόμοια ενέργεια του Σολωμού, ο άτυχος νέος δέχθηκε μια σφαίρα στο λαιμό Είναι οι φωτό που σου αφιερώνω να ρίπτεται στη πυρά η υποσταλμένη ελληνική σημαία Εικόνες φρικιαστικές που σε κάνουν να ανατριχιάζεις. Σύντροφε Μιχάλη
Δυστυχώς διέψευσες τις ελπίδες και την εμπιστοσύνη μας. Φάνηκες κατώτερος των περιστάσεων Ξεφτίλισες μια ολόκληρη χώρα
Σύντροφε Μιχάλη
Σήμερα μερικές δεκάδες κουκουλοφόρων κατάφεραν να καταστήσουν τη χώρα επίκεντρο ολόκληρου του κόσμου Να παρουσιάζουν τη χώρα σαν αναρχοκρατούμενη , σε μια περίοδο που διακυβεύονται ύψιστα εθνικά συμφέροντα. Δεν περιμένω βέβαια κάποια συγνώμη και πολύ περισσότερο μια παραίτηση, αλλά να θυμάσαι ότι στην μνήμη όλων μας θα παραμείνεις σαν ο υπουργός που επί υπουργίας του στα Προπύλαια ανέμιζε η σημαία των αναρχικών
Σου αφιερώνω το βίντεο που ήδη κάνει το γύρο του κόσμου και μας κάνει να ντρεπόμαστε
http://www.youtube.com/watch?v=7zbf-4u8PiE&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Επαναστάτες της πλάκας με «μπάρμπα στην Κορώνη» της εξουσίας, που εύκολα «καθαρίζουν» στην όποια κακοτοπιά και με συμπαραστάτες τους την συντριπτική πλειοψηφία των κονδυλοφόρων και των μαρκουτσοφόρων του συστήματος, τουτέστιν των εφημεριδο-αλητών και τηλε-αλητών της πλέριας αριστερής ενημέρωσης. Έκαναν ό,τι ήθελαν! Κτύπησαν ακόμη και τον ίδιο ακόμη τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου των Αθηνών και συνέχισαν ενώπιον ενός αποχαυνωμένου λαού το έργο τους… Kατεβάζουν την Ελληνική Σημαία την οποία στην συνέχεια την καίνε και κηρύσσουν την… επανάστασή τους! Μόνο που η “επανάσταση” γίνεται εντός ασύλου και διαρκεί λίγες ώρες. Φαιδρός λαός, φαιδρή εξουσία, φαιδρή επανάσταση…

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα δακρυγόνα είναι...ληγμένα!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε κάτι "επαναστάτες"!!! Και που σπάσανε τις τζαμαρίες τι έγινε; Τίποτα. Ίσα ίσα εμείς θα πληρώσουμε τις ζημιές στο ταζυδρομίο. Ξύλο που πάει χαμένο σε αυτή την χώρα!!!! Πρέπει να επαναλειτουργήσουν τα ΕΑΤ-ΕΣΑ!!!! Δεν πάει άλλο...

Ανώνυμος είπε...

100 ατομα τωρα παρελυσαν την πολη.
αντε ρε καλαματιανε ακομα τον ακονιζεις? σε περιμενουμε.

Ανώνυμος είπε...

για την εν ψυχρω δολοφονια του αστυνομικου να δω θα κανουν μνημοσυνο...

Ανώνυμος είπε...

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Τα καημένα τα δημόσια πρόσωπα…

Κάθε φορά που συλλαμβάνονται τα παιδιά τους για επεισόδια, κατεβάζουν τα αυτιά μέχρι το πάτωμα, διαδηλώνοντας με την αθωότητα της άγνοιας, εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και τα… παιδιά τους.

Δημόσια όλα αυτά, γιατί στο σπίτι γίνεται πόλεμος για τη χαμένη τιμή, τη θέση και τον εξευτελισμό του πατέρα πρότυπου, που δέχεται πισώπλατο χτύπημα από τα ίδια του τα παιδιά.

Εάν υπήρχε ίχνος ειλικρίνειας, οι άνθρωποι αυτοί ή θα έπρεπε να αισθάνονται υπερήφανοι για τις «εξωσχολικές» δραστηριότητες των παιδιών τους, που συμμετέχουν στα κοινά δυναμικά, εκφράζοντας τη διαφορετικότητά τους δημόσια, ή να παραιτηθούν από τη δημόσια θέση τους, δηλώνοντας αδυναμία να διαχειριστούν τις τύχες των υπόλοιπων ανθρώπων, εφ’ όσον δεν μπόρεσαν να πείσουν για τις ιδέες από τις οποίες εμφορούνται ούτε τα ίδια τους τα παιδιά.

Δεν γίνεται με λίγα λόγια να καταδικάζεις τη συμπεριφορά των θυμωμένων - εξεγερμένων παιδιών και από την άλλη να δηλώνεις εμπιστοσύνη στα δικά σου, που συμμετείχαν μαζί με τα άλλα.

Δεν είναι ποτέ δυνατόν να κάνεις το κορόιδο, λέγοντας ασυναρτησίες, πολύ περισσότερο όταν, από τη θεσμική θέση που κατέχεις, υπερασπίζεσαι εκείνο που τα παιδιά σου πετάνε από το παράθυρο.

Εάν τα παιδιά έχουν δίκιο -συνήθως έχουν- το πρόβλημα το ψάχνεις μέσα σου…

Ανώνυμος είπε...

τα όργανα του indymedia με την βοήθεια των χρήσιμων ηλιθίων προσπαθούν να τα μαζέψουν για τον αντιπρύτανη...και κυκλοφορούν φωτογραφία του Κίττα που δείχνει να υποβαστάζεται από δύο άντρες. Με βάση αυτή την φώτο υποστηρίζουν πως ο αντιπρύτανης δεν δέχτηκε επίθεση...επειδή δεν έχει αίματα!!!!
μάλλον θα ήθελαν να είναι με σπασμένο κεφάλι και γεμάτος αίματα για να φαίνεται αν δέχτηκε επίθεση...
μάλλον θα θέλανε να μην ζει...
ποιος ξέρει;

το μόνο που δεν μας έχουν πει ακόμη είναι πως δεν είχε καμία δουλειά στο πανεπιστήμιο ο Πρύτανης....αλλά με το θράσος που τους διακρίνει...δεν θα αργήσουν να το κάνουν και αυτό...όλο και κανένας περισπούδαστος βουλευτής ή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει την αποστολή!

εκτός αν φροντίσουν να τρομοκρατήσουν με τον γνωστό δημοκρατικό τρόπο τις πρυτανικές αρχές ώστε στο τέλος να αναγκαστεί ο πρύτανης και να πει πως δεν έγινε τίποτα....
σύμπτωση το ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο και λάθος του που ήταν στο πανεπιστήμιο...

Ανώνυμος είπε...

να βγουν επιτελους εκτος νομου το ΚΚΕ και ΤΣΥΡΙΖΑ οπως και σε αλλες ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕS να τελειωνουμε με δαυτους!
και κατι τελευταιο, ρε ΧΥΣΟ-ΧΟΙΔΗ η πολυ δημοκρατια κανει τον λαο μακακα!
το νομοσχεδιο για τους κουκουλοφορους γιατι το κατηργησες?
αλλα θα μου πεις και να μην το ειχες καταργησει σαμπως εφαρμοζονται οι αλλοι νομοι σε τουτη εδω την χωρα?

Ανώνυμος είπε...

sismos sismos kommounismos

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα "παιδιά" που διακόπτοντας, έστω και για λίγο, τον ακατάσχετο αυνανισμό τους διαδήλωσαν στο κέντρο της πόλης σπάζοντας "ειρηνικά" ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Γειά σας "λεβέντες", αλλά να θυμάστε ότι όταν σε λίγο θα τρώτε σφαλιάρες από τον Αλβανό αφεντικό σας (εκεί θα καταλήξετε σίγουρα...) αυτός ΔΕΝ θα ανέχεται κάτι τέτοια "δημοκρατικά"...

ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω τα σχόλια και τρομάζω.. Μια επίκληση στο Χίτλερ λείπει μονο. Θυμίζω ότι και αυτός χρειάστηκε πρώτα να κάψει το Ράιχσταγκ για να "σωσει" τη Γερμανία στο όνομα της ασφάλειας και της αντιμετώπισης του κομμουνισμού. Αλήθεια τρομάζω. Που όλη αυτή η κομπλεξική πατριωτική βία περπατά δίπλα μου, την συναναστρέφομαι και με συναναστρέφεται.. Δεν κάνω το συνήγορο κανενός κουκουλοφόρου και αντιεξουσιαστή. Αυτοί είναι απλά η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Και να μην υπήρχαν να στε σίγουροι θα τους είχαν εφεύρει. Χρειαζόμαστε τους βαρβάρους. Για να συναινέσει ο "νοικοκύρης" σε οποιαδήποτε ακρότητα αποφασίσουν οι ταγοί του για αυτόν. Για να διοριστεί ο κανακάρης όπου να ναι, έστω και στα ΜΑΤ. Γιατι χρειάζονται φαντάσματα και η ανώριμη κοινωνία έχει ανάγκη μπαμπούλα, μη τυχόν και πάει ποτε παρακάτω.. Γνωστά όλα αυτά και δύσκολα αντιμετωπίσιμα. Άλλά όπα ρε νοικοκυρέοι με το χρυσοχοϊδη σας και την αστυνομία σας. Σκεφτείτε ρε λίγο και βγείτε από το άσπρο - μαύρο. Ένα δράμι αμφιβολίας για ότι σας σερβίρουν και καταπίνετε δεν θα βλαπτε.Έτοιμοι να ανοίξετε τα ΕΑΤ ΕΣΑ, να απαγορεύεσετε κόμματα, να βασανίσετε, να σκοτώσετε.. Δεν είναι βία αυτή? Δεν καταλαβένετε σε τι σας μετατρέπουν? Σε φοβικά όντα ρε.. και ψευτοτσαμπουκαλαίους νοικοκύρηδες, έτοιμους για κάθε ασχήμια..

Ανώνυμος είπε...

paei to taxydromeio gmt kai perimena gramma... :P

Ανώνυμος είπε...

Arxibatse Xrisoxoidi eisai athlios. Tis zimies sto taxidromio na tis plirosoun ta vismata pou einai diorismena mesa kai ta ksinoun oli mera kai oi vouleutes pou tous diorisan. Egw eimai anergos...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΗ ΚΟΥΡΑΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΡΕ ΒΡΟΜΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΝΟΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΕΝΤΑΤΙΚΗ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ Η ΗΛΙΘΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΔΟΛΟΓΟΥΣΕ.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΩΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΓΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΙΣΜΟΣ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΖΑΜΑΡΙΑ. ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΝΙΑΡΗ ΜΑΡΞΙΣΤΗ.
ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ.

ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ, ΟΙ 5 ΕΙΝΑΙ ΙΤΕΛΟΙ, ΟΙ 3 ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ.
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗ, ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρύτανης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου κ. Κίτας τραυματίστηκε όταν κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο γραφείο του στην Πρυτανεία κατά την διάρκεια των επεισοδίων. Αφού του είπαν «θα πεθάνεις παλιόγερε» του επιτέθηκαν με ρόπαλα και του προκάλεσαν ήπια εγκεφαλική διάσειση και ήπιο καρδιακό επεισόδιο.

Ο κ. Κίτας βρισκόταν εκεί, ΜΕΣΑ στην Πρυτανεία διότι θεωρούσε καθήκον του να περιφρουρήσει το ίδρυμα που διοικεί. Αν μη τι άλλο ο άνθρωπος έχει θάρρος και προφανώς αισθάνεται την ευθύνη της θέσης του. Μαζί με τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση του δηλώνουμε ότι κέρδισε την εκτίμησή μας.

Ο άλλος πρύτανης τώρα, αυτός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο κ. Μουτζούρης, δεν έπαθε τίποτα και όλοι τον είδαμε στην τηλεόραση να κάνει δηλώσεις συμπαράστασης στον κ. Κίτα.

Ο κ. Μουτζούρης είχε επιτρέψει την ανάρτηση της ιστοσελίδας των αντεξουσιαστών INDY MEDIA από τον server του Πολυτεχνείου (λες και είναι δικός του). Οπότε σου λέει, μου έχουν υποχρέωση τα παιδιά θα τις γλυτώσω τις σφαλιάρες. Καλού κακού πάντως δεν ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο όταν οι γνωστοί αλητήριοι ανέβηκαν στην σκεπή και έκαψαν τη σημαία.

ΕΞΩ ήταν σε απόσταση ασφαλείας.

Οι συγκρίσεις και τα συμπεράσματα δικά σας

Ανώνυμος είπε...

διάφορα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα καταστρέφουν οτι βρούν μπροστά τους. Πλήρωνε έλληνα φορολογούμενε.

Ανώνυμος είπε...

Όταν γράφουμε εμείς ότι υπάρχει κόκκινη χούντα στα ΜΜΕ και πολεμάει με κάθε τρόπο τους Εθνικιστές και ιδιαίτερα τους Χρυσαυγίτες προς τους οποίους τρέφει ιδιαίτερη «συμπάθεια», κάποιοι υποστηρίζουν ότι είμαστε φαντασιόπληκτοι! Τα όσα συμβαίνουν σήμερα με τα κανάλια δείχνουν πανηγυρικά πόσο το μαρξιστικό δηλητήριο κυριαρχεί στα λεγόμενα ΜΜΕ. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση ενός γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος ευθέως δήλωσε ότι εάν στη θέση των αναρχοκομμουνιστών που έχουν συλληφθεί ήταν Χρυσαυγίτες τότε η κριτική τους θα ήταν πολλή σκληρή. Για όσους αμφιβάλουν παραθέτουμε τι έγραψε το γνωστό troktiko σήμερα στις 9.30 το πρωί: «”Αν έπιαναν παιδιά που ανήκουν στην Χρυσή Αυγή,

θα είχαν διαφορετική αντιμετώπιση”: Σε μια αυθόρμητη επίδειξη επαγγελματικής ευσυνειδησίας, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι αν συλλαμβάνονταν τα παιδιά από πολιτικό που ανήκει στην ακροδεξιά, θα είχε διαφορετική διαχείριση το θέμα από τον ίδιο, ως δημοσιογράφο. Θα ήταν πιο οξύς στην κριτικής του, και όχι τόσο ήπιος όσο με τον Νιώτη. Ποιος το είπε; Ο επί χρόνια αστυνομικός συντάκτης του Αντ1 Γιώργος Καραϊβάζ.»

Ανώνυμος είπε...

H χάρη των αντιεξουσιαστών Μαρξιστων έφθασε ή φθάνει και στις απόμερες γωνιές της ελληνικής επικράτειας με σημαιοφόρους πιτσιρικάδες, που όχι μόνο δέν μπορούν ακόμα να δέσουν μόνοι τους τα βρακοζώνια τους, αλλά τους λείπει παντελώς και το μυαλό για να σκεφθούν ότι, εκεί δύο και μόνοι ταραξίες, άν εκδηλωθούν εμπράκτως, σφραγίζουν δια βίου το μέλλον τους με την στάμπα του αναρχικού εγκληματία. Του απροσάρμοστου πολίτου στην κοινωνία της χώρας που τους ανατρέφει. Να σκεφθούν ακόμα ότι απέχουν πάρα πολύ απο την ηρωποίηση, καθώς η δράση τους δέν διαφέρει απο αυτήν των ληστών στα έργα γουέστερν, που ξέρουμε απο τις προηγούμενες δεκαετίες, ή απο τους ληστοσυμμορίτες, που η χώρα μας έζησε μετά τον πόλεμο και μερικοί πολύ θα ήθελαν να τους αναστήσουν. Να σκεφθούν - πού τέτοιο πράγμα;;; - ότι το ιστορικό κεφάλαιο του κομμουνισμού έληξε ανεπιστρεπτί και επίσημα με την υπογραφή των Ρώσων ηγετών, που τον κληρονόμησαν μαζί με την μιζέρια του στην χώρα που τον γέννησε.

Καθρέπτης είπε...

Γεια σας ωρέ νοικοκρέοι *τσαράδες λεβέντες πατριώτες! Ζήτω η Ελληνική αστυνομίας μωρέ, που είναι μέσα τα παιδιά μας πτα διόρσε ου βουλευτής μας πτδώσαμε 20 ψηφς! Αμ ετς δεν μουκαμε και μένα ο πατέρς τ πμέβαλε στο δμόσιο και τώρα κάθουμε σπίτιμ στουν καναπέμ και απουλαμβάνω ττληωρασήμ! Αυτά είναι! Δόξα το θεό ψήφσα καλά στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ για ναμβάλει και τάλου του πδί ου βουλευτίς μ στο δμόσιο! Να σπού και ΝΔ να ψήφζα του ίδιου θα νάτανε αλλά δεν κυβερνάει τώρα… Αλλά και κιός ου Καρατζαφέρς καλά τα λέει μουρε! Είναι λεβέντς και θα διώξει τσαλβανούς πθέλνε να μ πάρνε του ψουμί. Καλά τα κάνε τα κουλώπαιδα τώρα εκεί να τα ματσκόσνε πθέλνε να σκόσνε και κφάλι! Ουστούουλου! Να δω τι θα κάμνε όταν βγούνε στζωή… Να ναι καλά το υπουργείο προστασίας τα πολίτ. Νοιώθω ασφαλής, άιτε να βάλω εκίον τον Θέμο τώρα να δώ κανα κουλαράκι!

Ανώνυμος είπε...

Σε παμε 10:19!

kostakoutas είπε...

Σιγά τα ωά ρε πατριώτες...Κάηκε ένας κάδος και κάτι έγινε,καλά έκαναν τα παιδιά,έδωσαν και λίγο ζωή στο πεθαμένο Αγρίνιο,
αγωνιστικούς χαιρετισμούς από Αθήνα ;)

Ανώνυμος είπε...

nai, allh douleia den eixe na kanei o pitsirikas kai o typos twn 700€ kai toys eftaigan oi mpatsoi. olo to xrono den tous ftaine twra to 8ymh8hkan. alvania toy kerata

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει σοβαρο προβλημα επικοινωνιας διαπιστωνω.

Ανώνυμος είπε...

kala re fasistako den vare8hkes na grafeis?eilikrina toso argosxolos eisai?

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε ξεφτίλες, της γής κολασμένοι, με τεραστιες περιουσίες με μπάμπάδες μέχρι και υπουργούς,οπαδόί της αναρχίας και του Σύριζα που απολαμβάνεται πλήρους ασυλίας.Κάποτε θα δείτε όμως τι σημαίνει αληθινή λαική οργή.Προς το παρών πίσω στα κολλεγιά σας και στις βίλλες σας

Ανώνυμος είπε...

θάφτηκε ολοκληρωτικά από τα ΜΜΕ (με μοναδική εξαίρεση τον τηλεοπτικό σταθμό Star), η είδηση ότι ο υφυπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Σπύρος Βούγιας μεσολάβησε ώστε να αφεθούν ελεύθεροι και οι 200 συλληφθέντες αναρχικοί από τα επεισόδια της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ αυτών ήταν και τα 3 παιδιά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κουράκη ο οποίος ήταν από τους πρώτους που είχε σπεύσει επί τόπου προς υπεράσπιση των συγκεκριμένων “καλόπαιδων”. Ο Βούγιας μάλιστα έφτασε στο σημείο να δηλώνει πως απελευθέρωσε τους συλληφθέντες για να μήν δημιουργηθούν περισσότερα επεισόδια!… Υπενθυμίζεται πως από τον έλεγχο που διενήργησε η αστυνομία στους συλληφθέντες, αποσπάστηκε στην κυριολεξία ολόκληρο οπλοστάσιο με πλήθος βομβών μολότωφ, σιδηρολοστών ακόμα και τσεκουριών!

Για άλλη μιά φορά λοιπόν, γινόμαστε μάρτυρες ενός πραγματικού θεάτρου του παραλόγου με πλήρη καταστρατήγηση της νομιμότητας και μεσολάβηση των πολιτικών στην υπηρεσία των (αντι)εξουσιαστών που αποδείχθηκαν (μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά!) γνήσια παιδιά της εξουσίας…

Ανώνυμος είπε...

KOKKINA FASISTAKIA ERXETAI O GRAMMOS SAS.

Ανώνυμος είπε...

fasistes to agrinio de sas hora kai de sas thelei.mono sta blogs emfanizeste.sta tsakidia
agrinio antifascist hools

Ανώνυμος είπε...

να παρακαλανε μην ερθει η ωρα ομως των πραγματικων επαναστασεων και οργης, τοτε κατι βουτυρομπεμπεδες αναρχικοι πλουσιοπαιδα της κακιας ωρας θα τους παρει πρωτους πρωτους αυτους και τις οικογενειες τους το ωστικο κυμα!θα εξαφανιστουν κυριολεκτικα !

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΕΣΑΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟ 49 ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ. ΧΙ ΧΙ ΧΙ.

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Η ΓΗ ΗΔΗ ΤΡΕΜΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

καλα λεωνιδακο μην εχεις και πολες φαντασιωσεις θα πεσεις απο το κρεβατι θελεις και ωστικο κυμα νουμερο!!!!!!!