Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Μείωση δημοτικών τελών για τους Τρίτεκνους.



Tην επέκταση του μέτρου της μείωσης των Δημοτικών Τελών και στις τρίτεκνες οικογένειες, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, υιοθετώντας την πρόταση της Δημοτικής Αρχής.

Στην ίδια συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην υπάρξει καμία αύξηση στα τιμολόγια της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Αγρινίου (ΔΕΥΑΑ).

Οι αποφάσεις αυτές, σύμφωνα πάντοτε με το σχετικό δελτίο τύπου από το γραφείο του Δημάρχου, εντάσσονται στο πλαίσιο της γενικότερης κοινωνικής πολιτικής που ακολουθεί ο Δήμος Αγρινίου και αποτελούν συνέχεια προηγουμένων ρυθμίσεων, σύμφωνα με τις οποίες έχει επιβληθεί από το 2008 μείωση των τελών καθαριότητας και φωτισμού για άτομα με αναπηρία και σε πολυτέκνους, ενώ για το 2010 έχει επιβληθεί «πάγωμα» των τιμών των Δημοτικών Τελών.

Πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να στηρίξει τους δημότες, ιδιαίτερα όσους έχουν μεσαία και χαμηλά εισοδήματα, αλλά και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που πλήττονται περισσότερο το τελευταίο διάστημα από την οικονομική κρίση, χωρίς παράλληλα να υπάρξει υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

prepei na poyme kai eyxaristw?? to aima mas royfane etsi ki alliws ligo h poly.... aei sixtir

Ανώνυμος είπε...

kalh h makakia sou dhmarxe

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΠΑΥΛΟ ΜΟΣΧΟΛΙΕ!