Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Γίναμε Αθήνα..



Η φωτογραφία που βλέπετε δεν είναι από κάποιο φανάρι της πρωτεύουσας, αλλά από εκείνο του Αγίου Δημητρίου, που οδηγεί στην εθνική οδό. Ακόμα και στην πόλη μας λοιπόν εμφανίζονται σιγά σιγά τέτοιες μορφές επαιτείας, που δυστυχώς αρκετές φορές δεν είναι μεμονωμένα η ανοργάνωτα. Τον λόγο λοιπόν έχουν οι αρμόδιες αρχές..

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον ποιο λόγο έχουν οι αρμόδιες αρχές ειλικρινά δεν κατάλαβα. Πέρα από αυτό κύριοι "δημοσιογράφοι" ποιος σας είπε ότι μπορείτε να δημοσιεύεται φωτογραφίες πολιτών με μη αλλοιωμένα τα πρόσωπα τους. Εκτός και αν δεν θεωρείτε καν πολίτη τον συγκεκριμένο κύριο.

Ανώνυμος είπε...

Μιας και αναρτήσατε την φωτογραφία με τον μποτιλιαρισμένο δρόμο πριν το φανάρι του Αγίου Δημητρίου θέλω να πω το εξής : υπάρχουν τρία - τέσσερα νευραλγικά σημεία για την ομαλή και γρήγορη κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη μεταξύ των οποίων και το συγκεκριμένο σημείο. Εν όψει εορτών καλό θα ήταν η τροχαία να έχει σε κάθε ένα από αυτά , τουλάχιστον τις πρωινές ώρες , έναν τροχονόμο για να ρυθμίζει την κυκλοφορία και να μην μπλοκάρει μονίμως όλο το κέντρο .

Ανώνυμος είπε...

Που πάμε κύριε Δήμαρχε,εστίες πρασίνου και πλατείες(με πράσινο οχι σαν τη Δημάδη και τη Δημοκρατίας) σε όλο το Αγρίνιο και όχι άλλο καυσαέριο και τσιμέντο. Εκτός απο τις αρχές είναι μια υπόθεση που αφορά και εμάς ας κινητοποιηθούμε και ας στηρίξουμε τη δημοτική συγκοινωνία. Επίσης να οργανώσουμε διαμαρτυρία για την έλλειψη πρασίνου στην πόλη μας.

Ανώνυμος είπε...

η αθηνα ειναι πολυ ομορφη μπροστα στο αγρινιο.η ψηφοφορια στο σκαι μας μαρανε

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάριος Σαλμάς τομεάρχης Υγείας ( σκιώδης υπουργός ) στη ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημήτρης Σταματάτης τομεάρχης Πολιτικής Ευθύνης Περιφερειακής Πολιτικής

Ανώνυμος είπε...

apo kairo prin dystyxws yparxoun sto shmeio oi an8rwpoi aytoi, alla mallon twra to eides esy. kai ayto to giname a8hna ti shmainei akribws, pws to ennoeis dhladh?

agrinionews είπε...

9:06 ορθό αυτό που λες για τα αλλοιωμένα πρόσωπα, για αυτό και διορθώθηκε

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ...ΑΦΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ...Κ ΟΣΟ ΠΑΕΙ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ Κ ΤΟ ΕΞΗΣ...ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΔΝ ΛΕΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ? ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ...Κ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ...

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ¨ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ...
ΓΡΑΜΜΗ Μ1 (ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΩΣ 21 Η' 23)
ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ¨6:30(ΑΠΟ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟ)-21:30(ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) ΑΝΑ 30'
ΣΑΒΒΑΤΑ ΑΠΟ 7:00-15:00 ΑΝΑ 30'
ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ 0.50 ΕΥΡΩ

ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ Κ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ Μ2 (ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ 23 Η'24)

Ανώνυμος είπε...

9:06 η επαιτια απαγορευεται δια νομου..

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΓΡΑΜΜΗ Μ2 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ: ΔΟΚΙΜΙ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΑΓ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ-ΔΥΟ ΡΕΜΜΑΤΑ...ΣΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ Τ ΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 23 Η΄24

Ανώνυμος είπε...

Ώπα ρε 9:06 που σου θίξαμε τον "πολίτη"!

Άκου να δείς: ζητιάνοι ΑΥΤΟΥ του τύπου (Επαγγελματίες ζητιάνοι που ανήκουν στη φυλή των τσιγγάνων) δεν πρέπει να θεωρούνται πολίτες με την ορθή έννοια του όρου, διότι απλά δεν μετέχουν στα κοινά της πόλεως αλλά ζουν παρασιτικά από αυτή.

Και κάτι άλλο: ήρθαν Αλβανοί ξυπόλητοι και ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ και στάθηκαν στα πόδια τους. Ενώ οι τσιγγάνοι, αν και είναι εδώ για πάνω από 500 χρόνια, ακόμη ζουν παρασιτικά από την επαιτεία...

Ανώνυμος είπε...

Ως πολίτης μιας χώρας ορίζεται αυτός που έχει την υπηκοότητα της χώρας, αυτός που έχει πολιτικά διακαιώματα.

Τα υπόλοιπα περί παρασιτισμού κ.λπ. αποτελούν δική σου ερμηνεία.

Ανώνυμος είπε...

οι γυφταιοι θα παραμεινουν γυφταιοι.
ανθρωποι ειναι και αυτοι βεβαια αλλα ετσι ειναι ο τροπος ζωης τους και η κουλτουρα τους.δεν προκειται να αλλαξουν ποτε που να περασουν και 1000 χρονια!