Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα..

Τα φώτα των Χριστουγέννων άναψαν ήδη στο κέντρο της πόλης, όπως βλέπετε στη παραπάνω φωτογραφία. Τα φετινά Χριστούγεννα φέρουν τις καθιερωμένες υποσχέσεις, όμως και εύλογα ερωτηματικά για το 2010, το οποίο προβλέπεται αρκετά αβέβαιο τουλάχιστον για την οικονομία μας. .
Ο καιρός λοιπόν θα δείξει ως αδιάψευστος μάρτυρας.

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αλλη φαση τα χριστουγεννα στην κεντρικη πλατεια.μας ελλειψε ολη αυτη η γιορτινη ατμοσφαιρα(δεντρο,φατνη,τρενακι,καρουζελ,πονυ κ.α.)απο περσυ που δεν ηταν στην πλατεια.το κεντρο της πολης εχει αλλη ατμοσφαιρα πλεον και ειναι πολυ ωραια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ.ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΕΤΟΣ.ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ηλεκτρολογικα της νεας πλατειας θελουν βελτιωση! Χτες που αναψε το δεντρο εγινε τουλαχιστον πεντε φορες μπλακ αουτ στην πλατεια! Κι οπως ειναι γνωστο... Απολυτο σκοταδι + συνοστισμος = η χαρα των πορτοφολαδων.

Ανώνυμος είπε...

perasa xthes to vradaki apo tin plateia kai mou arese para poli pou tin stolisan kai evalan kai alla pragmatakia pou mporoun na xazeuoun ta mikra paidia.i plateia einai to kentro tis polis kai me tin oloklirosi tis tha einai poli omorfi kai leitourgiki.kai epitelous oso to dinaton ligotera autokinita stin plateia.kala ekanan kai ekleisan tous dromous gia ta amaksia.olo to kentro pezodromos kai fotagogimeno.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια μια χαρα γινεται η πλατεια μας,τζαμπα η γκρινια των προηγουμενων μηνων.μπορει οντως να καθυστερησε αρκετα αλλα απο οτι βλεπω και απο τους παραπανω αλλα και απο οτι ακουω και εξω στην πολη στους περισσοτερους αρεσει.μεγαλωσε παρα πολυ,μικρυναν ευτυχως οι δρομοι,τα φωτα ειναι παρα πολλα και πολυ εντονα και εχουν αφησει παρα πολυ χωρο για πρασινο.ενα εντυπωσιακο συντριβανι να εβαζαν σε καποιο σημειο θα ηταν ακομα καλυτερα.ειδικα τωρα τα χριστουγεννα ειναι πολυ ωραια και πολυ γιορτινη η ατμοσφαιρα.

Ανώνυμος είπε...

βαλτε και κανενα φυλακα για καλο και για κακο. μπορει να παει κανεις πιτσιρικας απο τα "καλα παιδια" του τσυριζα να το βαψει με σπραυ η ακομα χειροτερα να το καψει!ζουμε σε ανωμαλους καιρους με πολλους ανωμαλους!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ "ΑΝΟΙΓΕΙ" Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

poly wraia!mesa sthn lasph!san kataylismos einai,me fota gia na apospoyn thn prosoxh apo to plhthos.

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι και ασχημη τελικα η πλατεια μας.τωρα που σιγα σιγα περνει την μορφη της γινεται ολο και πιο ωραια σε συνδιασμο με τα γυρω εργα.τα χριστουγεννα οπως και να το κανεις ειναι πολυ καλυτερα να γιορταζονται στην κεντρικη πλατεια παρα στην δημαδη οπως περσυ.αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι τα πολλα φωτα οπως και στην αρχη της παπαστρατου που κανουν την νυχτα μερα.για μενα πρεπει να αλλαξουν ολα τα φωτα με καινουργια και πιο φωτεινα τοσο στην υπολοιπη παπαστρατου οσο και στην μπαιμπα,χατζοπουλου,συντριβανι, και γενικα σε ολο το κεντρο.

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο το δεντρο, μας ελειψε!οσο για την οικονομια που λες φιλτατε, προτεινω να στειλουμε για "διακοπες" το ΚΚΕ και ΤΣΥΡΙΖΑ μιας και το 80% συναινει (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) για την αντιμετωπιση της κρισης. οι ανθρωποι προβληματα δημιουργουν παρα προσφερουν.μηδενιστες, απειθαρχια που λενε και οι ιδιοι και προπαντως ακρως επικινδυνοι για την χωρα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΩΚΟΥ ΠΟΥ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραια η νεα πλατεια και διπλάσια απο πριν
Συγχαρητηρια στον δήμο

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 9:54 (Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ) ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ..ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ.
ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ολα αυτα με το στολισμενο δεντρο, την μπαντα, τα χα χα χου κλπ πολυ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ρε αδελφε μου.
δυστυχως υπαρχουν πολλοι κακλαμανηδες και αβραμοπουλαιοι

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΩΚΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΣΤΟΛΙΖΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕΣ ΑΛΛΗ ΠΝΟΗ;

Ανώνυμος είπε...

Omonoia giname, zoozou stin plateia...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΟΜΑΡΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΩΤΑΚΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ)ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙΑ.ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΑΣΙΜΟ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα ειναι η πλατεια τωρα που τελειωνει σιγα σιγα.βεβαια παντα θα υπαρχου οι καλοθελητες και μινιμα γκρινιαρηδες που τους αρεσει τιποτα αλλα η αληθεια να λεγεται.φωτιστηκε ολο το κεντρο και ανοιξε πολυ ο χωρος γαι τους παεζους και ευτυχως μικρυνε για τα αυτ/τα

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε 3.41 χαμπαρι δεν πηρες εσυ απο τα καινουργια στολιδια στην πλατεια ε;αν και τα στολιδια το λιγοτερο ειναι βασικα.το θεμα ειναι για μενα οτι επιτελους τελειωνει η πλατεια και οι γιορτες θα γινουν στην φυσικη τους θεση οπως καθε χρονο.η πλατεια μια χαρα γινεται τελικα και τζαμπα η γκρινια απο μερικους εδω μεσα.μονο και μονο τα τοσα φωτα ειναι τεραστια αλλαγη και φυσικα το μεγαλωμα των πεζοδρομιων το κυριοτερο.μια χαρα γινεται το κεντρο της πολης μας.

Ανώνυμος είπε...

1:57 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ;

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΥΤΕ 600000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ! ΤΟΛΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

Aπό το epirusgate.blogspot.com
.
Μετά την καταστροφή του γιορτινού φωτισμού που είχε τοποθετηθεί στην πόλη της Πρέβεζας,οι βάνδαλοι αυτή την φορά έβαλαν στόχο την φάτνη που τις τελευταίες μέρες κοσμούσε την αγορά της πόλης μπροστά από την «Θεοφάνειο». Oι φιγούρες που απεικονίζουν την γέννηση του Χριστού βρέθηκαν σήμερα το πρωί λεηλατημένες και σπασμένες προκαλώντας βέβαια την οργή και την θλίψη των περαστικών και των καταστηματαρχών.
Η εικόνα που παρουσίαζε σήμερα το πρωί η φάτνη ήταν απογοητευτική και...

τα ερωτηματικά για τους λόγους που οδήγησαν στον βανδαλισμό αυτό πολλά και αναπάντητα.Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας εξέφρασε για μια ακόμη φορά την θλίψη του για το περιστατικό καλώντας τους πολίτες να περάσουν από το σημείο για να δουν το «έργο» που άφησαν πίσω τους οι βάνδαλοι.
«Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βιώσου οι δημότες μας αλλά και οι επισκέπτες μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη και την αγορά» τονίζει ο κ.Κλάπας ο οποίος για μια ακόμη φορά θέτει ζήτημα ελλιπούς αστυνόμευσης ενώ καλεί τους πολίτες να περιφρουρήσουν όσο μπορούν την πόλη.

ΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΡΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΒΑΡΑΤΕΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ!