Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Αιματηρή συμπλοκή στο Μύτικα

Σε αιματηρό επεισόδιο κατέληξε ο διαπληκτισμός μιας ομάδας, αποτελούμενη από πέντε άτομα, Πακιστανικής καταγωγής, με δύο Αφγανούς, στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.
Τα πέντε άτομα, τα κίνητρα των οποίων παραμένουν άγνωστα, μαχαίρωσαν στην πλάτη τον ένα αλλοδαπό και ξυλοκόπησαν τον δεύτερο Αφγανό. Στη συνέχεια τους αφαίρεσαν τα δελτία ασύλου τους και διέφυγαν.
Η Αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.
madata.gr

58 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βία που προέρχεται από λαθρομετανάστες; Μπα! Προφανώς ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής μεταμφιεσμένοι σε Πακιστανούς.
;-)

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, να δουμε τι θα πουνε οι ευαισθητες ψυχές που συμπαθούν τους τυχοδιώκτες...

Ανώνυμος είπε...

Πακισταν - Αφγανισταν... σημειωσατε 1!

Ανώνυμος είπε...

Δέκα μέρες έχουν περάσει από την επίθεση νεαρών Γερμανών, προφανώς με ρατσιστικά κίνητρα, εναντίον τριών Ελλήνων στο Πάνκοβ του Βερολίνου και σε εκτεταμένο ρεπορτάζ της Ντόιτσε Βέλε («ΝΒ»), επισημαίνεται πως, ενώ η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο προς τη Δικαιοσύνη, οι εκδηλώσεις συμπαράστασης γίνονται όλο και εντονότερες προς τα θύματα, τα οποία, όμως, άρχισαν να εμφανίζουν και ψυχικά τραύματα.

ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ (1,51 ΚΑΙ 2,53) ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,Ε??ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΤΩΡΑ,ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ.ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ..ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΝΙΩΘΑΝ ΟΤΑΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ..
ΜΕΣΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΕΞΩ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ! ΚΑΝΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΙΣ!
ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ! ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΑΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΡΙ ΜΟΥ!ΔΩΣΕ ΜΑΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΕΣ! ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!
ΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΡΑΙΧ! ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΥΕΛΕΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ! Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΣΠΕΙΡΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ή για τη σειρά στο "βαρέλι" τσακωθήκανε ή ο ένας έφαγε το σκύλο του άλλου...

Ανώνυμος είπε...

βλακα βαλε τη χρυση αυγη εκει που ξερεις...

Ανώνυμος είπε...

Απλώς προπονούνται τα "παιδιά" για το πως θα σφάζουν τους "κακούς Έλληνες που παρανόμως κατέχουν αυτή τη γη" ενώ αυτή θα έπρεπε να ανήκει σε όλους τους παράνομους μετανάστες!

πρώην τΣυριζιώτης

Ανώνυμος είπε...

Να γιατί ο ΓΑΠ θέλει να δώσει ιθα-γένεια σε αλλοδαπούς : θα είναι όλοι έλληνες , οπότε δεν θα υπάρχει ρατσιστής έλληνας, εκτός κι αν οι ντόπιοι γίνουν αλλότριοι στην ίδια τους τη χώρα, οπότε βράσε όρυζα, αλλά όρυζι χωρίς γιαούρτι = τίποτε , οπότε βράσε φασόλια, αλλά φασόια χωρίς ξερό κρεμμύδι = τίποτε = ΓΑΠ ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιοζάκο του Αλέξη Τσίμπλα οι Έλληνες της Γερμανίας ήταν λαθραία εκεί όπως οι Πακιστοαφγανοί εδώ; Συνεννοήσου με το κόμμα και περιμένω απάντηση...

Ανώνυμος είπε...

Προσεχώς θα ακούμε "Έλληνας Αφγανικής καταγωγής", "Ελληνίδα με πατρικό στην Κανταχάρ" και άλλα πολλά. Θα χορτάσουμε πολυπολιτισμό με αυτούς που ψηφίζουμε αλλά καλά να πάθουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 11¨39 , ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΩΠΩ ΕΣΕΝΑ?ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ , ΣΤΟ ΑΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ( ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ) ΕΣΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΥΡΠΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ?ΑΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
ΡΕ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ?
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΒΓΗΚΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Για επισκεφθείτε όλοι εσείς την ιστοσελίδα http://www.opengov.gr/home/, και στην υπερσύνδεση "Αναρτάται στο διαδίκτυο η νομοθετική πρωτοβουλία «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα» προκειμένου να τεθεί σε διαβούλευση με τους πολίτες και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς έως τις 07/01/2010 ώστε στη συνέχεια να κατατεθεί ως Σχέδιο Νόμου προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή" γράψτε κάτι σοβαρό που μας αφορά όλους. Κι αφήστε τις μπούρδες και τους τσακωμούς στη γειτονιά σας!

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ανώνυμος είπε...

**** τη Χρυσή Αυγή.Ουστ

Ανώνυμος είπε...

@ 5:58, γι' αυτούς δεν έχει και μεγάλη σημασία η άποψη του κόσμου, ιδιαίτερα όταν εκφράζεται μέσα από το ίντερνετ. Ένα ακόμα πρόσχημα είναι η πασοκική διαδικτυακή δημοκρατία ώστε να μας φορέσουν τα προαποφασισμένα τους νομοσχέδια. Το ΠΑΣΟΚ ξέρει ότι έχει πολύ μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων στο σύνολο των μεταναστών συγκριτικά με τη ΝΔ και σπεύδει να την εκμεταλλευτεί πριν καν περάσουν οι 100 μέρες τους.

Όποιος θέλει να αντιδράσει αποτελεσματικά δεν αρκείται στην (έτσι κι αλλώς χαμένη) ψήφο σε μια ιστοσελίδα του Γιωργάκη. Αυτές οι κούφιες διαμαρτυρίες μας έφεραν στο σημείο που είμαστε! Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται στρέφεται στους πολιτικούς φορείς που αντιτίθενται στους μετανάστες και ενεργοποιείται μέσα από αυτούς. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

που καταντήσαμε αντε και με Πακιστανούς δημάρχους. Ανοίξτε τα πόδια να μη μας πούνε ρατσιστές οι βολεμένοι συριζαίοι.Α ρε Ελλάδα που κατάντησες.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΩΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ INDYMEDIA ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ

ΣΤΟ http://www.opengov.gr/ypes/ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ "ΜΕΤΡΟ"!!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΝ!!!
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ...ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ... ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Γράφει η ''δημοκρατική'' εφημερίδα:

Ακροδεξιά «επίθεση» στη δημόσια διαβούλευση για τη μεταναστευτική πολιτική.

Σε δημόσια διαβούλευση έχουν τεθεί από χθες το βράδυ τα άρθρα του σχεδίου νόμου που αφορούν στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για την «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα».

Λίγο μετά την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης ακροδεξιές απόψεις «βομβαρδίζουν» τον ιστότοπο προσπαθώντας να μπλοκάρουν τη διαβούλευση.

Κάποιοι κάνουν λόγο για «αλλοίωση του έθνους», άλλοι προβλέπουν πως «ο λαός θα ξεσηκωθεί», ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Υπάρχουν, πάντως και ορισμένοι που συμφωνούν με το μέτρο, κρίνοντας ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Πηγαίνετε ΤΩΡΑ στη σελίδα opengov.gr στη διαβούλευση που κάνει η κυβέρνηση για τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών εισβολέων και ζητείστε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
-----------------------

Όλοι οι μετανάστες στην Ελλάδα είναι και πρέπει να θεωρούνται παράνομοι - εξαιρούνται οι πολιτες χωρών μελών της Ε.Ε.

Η Ελλάδα ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκανε πρόσκληση σε εργαζόμενους αλλοδαπούς να εισέλθουν στη χώρα - όπως έκανε η Γερμανία και άλλες χώρες - και γι αυτό ουσιαστικά πρόκειται για ΑΤΑΚΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, απόδειξη είναι οτι ακόμη και μέχρι σήμερα το ελληνικό κράτος ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ τον πραγματικό αριθμό των μεταναστών που έχουν κατακλύσει τη χώρα.

Άρα μιλάμε για ουσιαστική ΕΙΣΒΟΛΗ και ΚΑΤΟΧΗ της χώρας απο αλλοδαπούς, τους οποίους ΓΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΣ λόγους οι τελευταίες κυβερνήσεις προσπαθούν να νομιμοποιήσουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ την προς τούτο εντολή απο τον ελληνικό λαό.

Όλες αυτές οι προσπάθειες είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Οταν υποχρεωτικά υπηρέτησα την πατρίδα για 21 μήνες της ζωής μου το είδα σαν μία αγγαρεία, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της αγγαρείας έδωσα και ένα αναθεματισμένο όρκο να φυλάω τη πατρίδα.
Σε κόντρα των καιρών είμαι από τους ανθρώπους που μένουν πιστοί στους όρκους και τις υποσχέσεις τους και περιμένω με χαρά την ημέρα που θα δοθεί το στρατιωτικό κέλευσμα να προσέλθουν αυθόρμητα οι χιλιάδες των Ελλήνων που δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τους προδότες να σβήσουν το Ελληνικό έθνος από την Ιστορία.
Οταν κατέβηκε το κόμμα σας στις εκλογές, με δόλιο τρόπο παραλείψατε να κάνετε έστω και μία αναφορά στις προθέσεις σας να βάλετε ταφόπλακα στην έννοια του έθνους στον Ελλαδικό χώρο, και τώρα προσπαθείτε να εκτελέσετε ένα πληρωμένο συμβόλαιο σε κάποιους που μόνο ο πρωθυπουργός σας γνωρίζει.
Εβλεπα σε απευθείας σύνδεση τα μούτρα όλων στο υπουργικό συμβούλιο την ώρα που απαγγέλατε τους στίχους της προδοσίας, ενώ παίζατε ένα θεατρικό μονόλογο με ένα παπά, που εάν ζούσε ο μακαριότατος Χριστόδουλος, θα τον ξύριζε με τα ίδια του τα χέρια, μόνο και μόνο γιατί δέχτηκε να είναι παρόν την ώρα που εσείς εκστομίζατε τις ύβρεις προς όλους αυτούς που έδωσαν το αίμα τους διαχρονικά για να υπάρχει σήμερα ζωντανό το Ελληνικό έθνος.
Στο κράτος που ο κάθε λαθρομετανάστης βγάζει χαρτιά λαδώνοντας δημόσιους υπαλλήλους, θέλετε να μας πείτε οτι λαδώνοντας δημόσιους υπαλλήλους θα έρθει το τέλος του Ελληνικού έθνους?
Ειστε τόσο γελοίοι που πιστεύετε οτι η ιστορία θα γράψει οτι το Ελληνικό έθνος έσβησε, οχι από κάποιο πόλεμο, όχι από κάποια εισβολή βαρβάρων, αλλά επειδή οι κάτοικοί του δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα την προδοσία ενός πρωθυπουργού και την συνέργια κάποιων διεφθαρμένων δημοσίων υπολλήλων?
Ειστε σοβαροί?
Μου ζητάτε να δεχτώ οτι τα μικρά χωριά στις άκρες της χώρας θα έχουν αλβανό δήμαρχο που θα έχει την αλβανική σημαία κρεμασμένη στο δημαρχείο?
Μου ζητάτε να δεχτώ οτι θα έχω Πακιστανό αντιδήμαρχο που θα μου καθορίζει τη καθημερινότητά μου στην Αθήνα?

Κύριοι να πάτε εσείς να ζήσετε, όπου σαν κάνει ορεξη και να αφήσετε σε αυτόν το τόπο να ζούνε οι λίγοι Ελληνες που εμειναν στον πλανήτη.

Ετσι και αλλιώς με την προδοτική πολιτική σας (και της ΝΔ), σβήνουμε σαν έθνος με την υπογεννητικοτητα που μαστίζει τα νέα ζευγάρια και εσείς δεν κάνετε τίποτα για να το αλλάξετε αυτό, απεναντίας προσπαθείτε με μανία να βάλετε όσους περισσότερους αλλοδαπούς μπορείτε στη χώρα μας για να μας τελειώνετε όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Η συμβουλή μου προς εσάς, είναι να αυξήσετε τα μέτρα ασφαλείας της βουλής, γιατί με αυτά που κάνετε θα έρθετε αντιμέτωποι με στρατιές 40ρηδων Ελλήνων που δε θα σταματούν σε δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες και παρέα με τα ΜΑΤ που εσείς θα έχετε βάλει να σας προστατεύουν θα μπούνε μέσα στη βουλή να σας βρούνε… και δε θα είναι για να σας πούνε τα κάλαντα, αλλά για να σας οδηγήσουν σε ένα σύγχρονο Γουδί που θα έχει στηθεί στο χώρο της πλατείας Συντάγματος.

Αυτή είναι η γνώμη μου ως Ελληνα, μην την υποτιμήσετε γιατί καμιά φορά τα σχέδια που καταστρώνετε μπορεί να σας διαψεύσουν και μετά να μην έχετε που να κρυφτείτε.

Εάν θέλετε κύριοι να γεμίσετε τις Ελληνικές φυλακές με 40ρηδες Ελληνες οικογενειάρχες τότε, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ανοικτή Επιστολή από
τον Καθηγητή Γιώργο Πιπερόπουλο

Προς τον Αξιότιμο κ. Γιάννη Ραγκούση
Υπουργό Εσωτερικών,
Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Αγαπητέ μου κ Υπουργέ,
Αναφορικά με την δημοσίευση στο διαδίκτυο του προτεινόμενου Νομοσχεδίου για «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα» θέλω να σας παρακαλέσω να ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ Κατά άρθρο ΟΧΙ μόνο τις προτεινόμενες ΑΛΛΑΓΕΣ ή και ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ αλλά τί ισχύει με τον Νόμο 3284/2004 ώστε ΟΛΟΙ οι Έλληνες και...

οι Ελληνίδες που ΔΕΝ γνωρίζουμε τον συγκεκριμένο Νόμο, και ΔΕΝ είμαστε Νομικοί για να τον ανασύρουμε από την Βιβλιοθήκη μας να έχουμε συγκεκριμένη ΓΝΩΣΗ για να διαμορφώσουμε και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ άποψη ώστε τα οποιαδήποτε σχόλιά μας να σας φανούν ΧΡΗΣΙΜΑ.
Επειδή, όπως, ανακοινώθηκε τα σχόλια πρέπει να γίνουν μέχρι την 7η Ιανουαρίου (αφού σας ευχηθώ χρόνια πολλά μια και η 7η Ιανουαρίου για τους Ορθοδόξους Έλληνες είναι, παρεμπιπτόντως, και η ημέρα της εορτής σας) ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να σκεφθείτε με τους συνεργάτες σας την απόσυρση από το διαδίκτυο του προτεινόμενου Νομοσχεδίου με την παρούσα μορφή και την ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ δημοσίευσή του με τις προσθήκες που ταπεινά ζητώ και ευελπιστώ να εισακουσθώ...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν τους βγήκε η διαδικτυακή “φιέστα” με τον νέο νόμο για παροχή ιθαγένειας στους μετανάστες αφού σε δημόσια διαβούλευση http://www.opengov.gr/ypes/ που οργάνωσε η κυβέρνηση προκειμένου να ακούσει τα σχόλια των Ελλήνων επί του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, η οργή των πολιτών ξεχειλίζει. Τα σχόλια είναι εκατοντάδες και στη συντριπτική τους πλειοψηφία τάσσονται ΚΑΤΑ της νομιμοποίησης των μεταναστών. Είναι φανερό πως ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται πως η εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού μας και η διάλυση του κοινωνικού ιστού δεν αποτελεί έναν μακρινό εφιάλτη αλλά κάτι πολύ κοντινό και δυστυχώς “χειροπιαστό”. Με μεγάλη τους “λύπη” και “έκπληξη” διαπιστώνουν ορισμένα ηλεκτρονικά μέσα την οργή των Ελλήνων απέναντι στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο-έκτρωμα και φτάνουν στο σημείο να μιλούν για “ακροδεξιά σχόλια”…

Συγκεκριμένα, από δημοσίευση του in.gr:
Ακροδεξιά σχόλια στη δημόσια διαβούλευση για τη μεταναστευτική πολιτική

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα σχόλια που δέχεται μέσα σε λίγες ώρες η ιστοσελίδα www.opengov.gr με αφορμή τη δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου του ΥΠΕΣ για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας από παιδιά αλλοδαπών....


Το νομοσχέδιο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση τη Δευτέρα και ώς το πρωί της Τρίτης είχαν αναρτηθεί περισσότερα από 300 σχόλια -στην πλειονότητά τους αρνητικά. Κάποιοι κάνουν λόγο για «αλλοίωση του έθνους», άλλοι προβλέπουν πως «ο λαός θα ξεσηκωθεί», ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος…

Ανώνυμος είπε...

http://1.bp.blogspot.com/_GOJP6BkWmXY/SznwsVachnI/AAAAAAAAT0o/CJTgi5k_xKw/s1600-h/lefta.jpg

Ανώνυμος είπε...

Στον Πειραιά,εδώ και αρκετά χρόνια,παρακολουθούμε αυτό το ΒΑΡΒΑΡΟ ΘΕΑΜΑ ("Θρησκευτική Γιορτή" το λένε!!!) των ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΙΨΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ:ΑΥΤΟΥΣ θέλει να ελληνοποιήσει ο Γιωργάκης!Του αφιερώνουμε λοιπόν αυτό το βίντεο,με την ευχή να μην τον βρουν οι...λάμες!Βλέπετε,τις χτυπάνε με τέτοια μανία που ούτε "πολυπολιτισμό" υπολογίζουν ούτε τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

το "δημοψηφισμα" δηλαδη η υψιστη ετυμηγορία του λαού τους φοβίζει.
Τρεμουν την Δημοκρατία οι μαριονέτες
που αυτοβαφτίστηκαν "προοδευτικοί"
Ελπιζουν πως με την ιθαγενεια στους μεταναστες θα ξεπερασουν το 5%
Ομως θ απογοητευθούνε γιατι εκεινοι θα κανουνε δικο τους κόμμα(ισλαμικό) και ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεινει με το..ψηφοδέλτιο στο χέρι,εκτος κι αν φορεσουνε ολα τα μέλη του φέσια και μπουρκες (τίποτα δεν αποκλειεται)
Αφερίμ

Ανώνυμος είπε...

γελοιε 4.48 εσυ τι θα συμβουλευτεις,το σαιτ του λαος η το μπλογκ της χρυσης αυγης,αλλα επρεπε να ησουν καμμια γερμανια να τρωγες καμμια μαπουλα απο τα αντιστοιχα σου γερμανικα ακροδεξια ανθρωποειδη μπας και επαιρνες λιγο μπρος γιατι μου φαινεται οτι στο κεφαλι εχεις σκατα και κουρκουτι.
α και για να μην ξεχνιομαστε απο το νετ ολοι μαγκιες,απειλες,βρισιες.εξω ομως..

Ανώνυμος είπε...

Συνελήφθη στην Ολλανδία ο 19χρονος Νεοναζί που καταζητείτο από τις γερμανικές αρχές και την Ιντερπόλ ως δράστης της βάναυσης επίθεσης σε βάρος του Έλληνα μετανάστη Αρτέμιου Τσουκνόπουλου, πριν από τρείς εβδομάδες στο Μόναχο.Ο Νεοναζί, ο οποίος είναι επικηρυγμένος με 30.000 μάρκα και έχει καταδικαστεί επανειλημμένα από τα γερμανικά δικαστήρια για παρόμοιες υποθέσεις, είχε τραυματιστεί στη διάρκεια συμπλοκής με τουρκικής καταγωγής πολίτες που είχαν προστρέξει για να βοηθήσουν τον Τσουκνόπουλο και οι ομοϊδεάτες του τον φυγάδευσαν στην Ολλανδία.
2001

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΙΒΛΑΞ 11:39 π.μ., ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ... ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΠΩ ΠΟΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

Ανώνυμος είπε...

A kai gia na mi xehniomaste den ehw iero kai osio giati polu apla eimai athriskos,oute hristianos oute mousoulmanos.Eimai anthrwpos kai Agriniwtis,ellines eiste kai faineste,volemenoi,hafiedes pou filate katourimenes podies gia na diorisete ta paidia sas karagiozides,oust exw apo to Agrinio twra

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΠΩ ΠΟΛΛΟΙ (ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ) ΤΣΥΡΙΖΙΩΤΕΣ (10¨23) ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΦΑΕΙ ΨΩΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?
ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

10.23 min aghonesai den einai polloi 10-15 atoma einai kai 4-5 apo autous grafoun suneheia polles fores allazontas kai grafiko haraktira gia na fainontai polloi.eheis dei pote sto agapimeno mas Agrinio na kukloforoun tetoia atoma propagandizontas tis emetikes ideologies tous?eimai pano apo 30 kai de thumamai pote kati tetoio.Apo autous tous 10-15 merikoi einai "skliropurinikoi" tou laos,merikoi einai tis vasilohountikis pterugas tis n.d.A na min xehaso kai tous 2-3 tou aoratou purina tis hrisis augis Agriniou hehehe..Alitheia kapou sta mesa pros teli 80s ithelan na anoixoun grafeia sto Agrinio alla de ta kataferan.Giati arage?
Gia olous autous loipon thelo na tous rotiso.Giati den sholiasate auta pou esteile kapoios apo pano gia tin antimetopisi ton ellinon sti germania apo tous ekei analogis ideologias "leventes"?Kai sigoura den itan oloi oi ellines "nomimoi" metanastes.Ase pou autoi itan metanastes oikonomikoi oi pio polloi apo tous sughronous asiates metanastes einai prosfuges pou stis periohes tous ehoun polemo(stous perissoterous ton opoion sundramei kai i ellada stelnontas stratiotes i ploia).Episis tous asiates prosfuges de tous thelete alla gia tous servous prosfuges pou han rthei stin ellada kata ti diarkeia tou ekei polemou den eho akousei tipota apo ti meria sas.Kai sigoura oute emena mou aresei to en logo theama sto pirea alla episis de mou aresei pou otan gennithika me vaftisan hristiano horis na me rotisoun.
kai kati teleutaio,oloi eseis pou ektoxeuete malakies kai apeiles mesa apo tin asfaleia pou sas parehei to spitaki sas kai i sundesi sas tou internet mallon xehnate oti oi antistoihoi sas fasistes ormomenoi apo germania mazi me ta xadelfia sas tous germanotsoliades itan autoi pou stisane sti kentriki plateia tis polis mas tis kremales gia tous suntopites mas.emeis omos de xehname.
a kai den eimaste oloi surizeoi

Ανώνυμος είπε...

a kai kati pou xehasa shetika m auto pou egrapse o filos 11.10
pos sas fanike pou oi germanoi omoideates sas trampoukisan ena sumpatrioti sas kai autoi pou endiaferthikan na ton sosoun itan oi "misitoi" sas tourkoi?E?

Ανώνυμος είπε...

Κάποια τσουτσέκια γνωστής πολιτικής τοποθέτησης επιμένουν να συγχέουν, προφανώς σκοπίμα, τους νόμιμους μετανάστες που πήγαν στην τότε Δ. Γερμανία κατόπιν πρόσκλησης και άδειας της γερμανικής κυβέρνησης, με τις ορδές των Αλβανών, των Ρώσων και των Ασιατών που ήρθαν ακάλεστοι και παραμένουν παράνομα στον τόπο μας. Δεν τους θέλουμε, πάρτε το χαμπάρι!

Ανώνυμος είπε...

@ 10:23 τώρα κατάλαβες ποιος είναι η πλειοψηφία;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ 12¨44 ΚΑΙ 12¨50 ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?
ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!
ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ?
ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ.
ΕΔΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΙΝΑ.

ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.
ΑΜΑ ΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΕΔΩ!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΑΝ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΑΦΤΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η' ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΕΛΑ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΩΡΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

AGRINIO NEWS ΜΗΝ ΚΟΒΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ.
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΤΗΝ ΕΣΥ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙΣ?. ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε οι άγριοι που αποκαλούν αδέλφια τους οι αριστερούληδες! Πλέον η σωστή απάντηση όλων των Ελλήνων στο γνωστό σας σύνθημα "είμαστε όλοι μετανάστες" είναι:

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Θολοκουλτουριάρηδες επαναστάτες της κλανιάς και τσιράκια του Τζέφρυ, δε βρέχει. Σας φτύνει ο λαός!

Ανώνυμος είπε...

12¨44,12¨50 ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ?
ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ?
ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΛΑΒΟΙ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΒΑΝΟΙ? ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΤΙΚΑΤΕ?
ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ
ΖΟΥΣΑΝ[!] ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

"ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ"

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ρε "κακε"δε ξεκαθαρισες σε ποια πλατεια αραζεις..Γιατι εμεις οπως ξερεις αραζουμε σε ολες τις πλατειες της πολης μας,σε ολους τους δρομους,στο γηπεδο,παντου και μας ξερει η κοινωνια,εσυ εισαι αυτος που μαλλον φοβαται να διατυμπανισει τις ιδεες του στην Αγρνιωτικη κοινωνια η οποια σε εχει περιθωριοποιησει και σε εχει εξαναγκασει να ξεκαβλωνεις στο ιντερνετ,Οπως ειπα και πριν και ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ειμαστε διαθεσιμοι σε ολες τις πλατειες,περνα να τα πουμε αλλιως ξεκαθαρισε σε ποια πλατεια αραζεις εσυ για να χουμε και καλο ερωτημα και που ξερεις ισως ειμαστε εκει διπλα..

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του συνδικάτου οι παράνομοι Έλληνες εργαζόμενοι που απασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά στα πάσης φύσεως συνεργεία καθαρισμού ανέρχονται σε πάνω από 30.000. Πως είναι δυνατόν όμως να είναι σήμερα στη Γερμανία ένας Έλληνας, δηλαδή ένας Ευρωπαίος πολίτης ‘παράνομος’;

Ο Έλληνας συνδικαλιστής διευκρινίζει: «πολλοί Έλληνες δεν εκπληρώνουν τις προϋποθέσεις για χορήγηση της παραμονής. Αυτές είναι: το σπίτι που μένεις πρέπει να έχει τα ανάλογα τετραγωνικά, σύμφωνα με τον νόμο κάθε άτομο χρειάζεται μίνιμουμ 12 τετρ. μέτρα, κατόπιν πρέπει ο κάθε εργαζόμενος να έχει έγκυρη σύμβαση εργασίας άνω του ενός έτους, να είναι μέλος σε κάποιο ταμείο υγείας και το εισόδημά του να ξεπερνά το επίδομα κοινωνικής πρόνοιας.»

Ανώνυμος είπε...

σε λιγα χρονια οι απογονοι των ταλιμπαν στην ελλαδα θα μας φωναζουν βλαχους και απολιτιστους.

ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια φατσα ειτε ειναι λευκοι και ελληνες ειτε μαυροι και πακιστανοινδοι.

βαλτε της ιδεολογιες στο περιθωριο και κοιταξτε πως θα παμε πιο μπροστα χωρις να ξεπουλησουμε οτι μας εχουν μαθει οι προηγουμενοι.

Ανώνυμος είπε...

οι ξενοι να φυγουν να πανε στην χωρα τους ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ 12¨44 ΚΑΙ 12¨50 ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?
ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!
ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ?
ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ.
ΕΔΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΙΝΑ.

Τι μαλακίες αραδιάζεται ώρες ώρες ρε εθνοτρόμπες; Δηλ για πες μου για να ξέρω πόσα κοινά έχει ο γερμανός με τον έλληνα; Η μήπως για τους γερμανούς οι έλληνες δεν ήταν/είναι κάτι απο βαλκανικά μυγοχέσματα;Η μήπως νομίζεις πως οι γερμανοί γουστάρουν να δουλεύουν για να παίρνουν τα ευρωπακέτα κάποια λαμόγια και οι ραγιάδες έλληνες;παρόλα αυτά οι ελληνες εκει προσαρμόστηκαν παραμερίζοντας κάποια απο τα χαρακτηριστικά τους πχ τεμπελιά και αφομοιώθηκαν.

οπως σε όλο τον κόσμο έχουν αφομοιωθεί οι ασιάτες έτσι αν υπάρχει χώρος και δουλειά που υπάρχει/ουν θα αφομοιωθούν και δω.-

Ανώνυμος είπε...

12:13 ποιος σου είπε ότι θέλουμε να αφομοιωθούν; Να πάνε από κει που ήρθαν θέλουμε. Η παρουσία των λαθρομεταναστών στη χώρα μας και η χρησιμοποίησή τους σε "δουλειές που υπάρχουν" όπως λες ευνοεί μόνο τους εργοδότες - εργολάβους που τους απασχολούν. Έχεις αναλογιστεί πού θα ήταν τα ημερομίσθια σήμερα αν δεν έμπαιναν οι Αλβανορώσοι στην Ελλάδα το '90;

Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

2.31 eisai enas volemenos tempelis ellinaras pou perimeneis na piaseis kammia doulitsa halari se kana grafeio i na dioristeis.Opote eidika gia sena den apoteleoun apeili oi metanastes.Ainte pou thes kai oikodomi kai horafi na poume..To pio duskolo kai epikindino pou kanete oi perissoteroi sas einai na sikonete sta ellinika stivara heria sas to mouse.An thes pantos eho ena mparmpa pou psahnei atoma gia mantarinia,plironei kala alla einai skliri douleia,de ti poluprotimoun omos polloi "leventes" ellinarades apo oti mou eipe.Kai ta ligosta imedapa pallikarakia pou douleuoun ekei den ehoun kanena provlima me tous metanastes

Ανώνυμος είπε...

12:08 δεν ξέρω αν νομίζεις ότι κατέχεις αυτόματη γραφή, για μένα πάντως έπεσες πολύ έξω! Και όσο για το για ποιον αποτελούν απειλή οι λαθραίοι ρίξε μια ματιά στα αστυνομικά δελτία και τις στατιστικές εγκληματικότητας πριν μιλήσεις.
Κοίτα, στην Ελλάδα ο κόσμος έχτιζε σπίτια, όργωνε και μάζευε τα μανταρίνια του μπάρμπα σου πολύ πριν πατήσουν οι λαθρομετανάστες το πόδι τους εδώ. Απλά η προσφορά για τέτοιου είδους δουλειές έγινε αυτόματα πολύ μεγαλύτερη οπότε όπως λέει και ένας βασικός νόμος της αγοράς τα μεροκάματα έπιασαν πάτο. Τώρα κανείς δε βρίσκει Έλληνα εργάτη (ούτε και θέλει άλλωστε) γιατί έχει καλομάθει και βολεύεται με τους κακοπληρωμένους ξένους. Αν δεν υπήρχαν οι Αλβανοπακι ξέρεις πόσο υψηλότερο μεροκάματο θα αναγκαζόταν να πληρώσει ο μπάρμπας για να κάνει τη δουλειά του; Και τότε ναι, θα έβρισκε άνετα Έλληνες για το χωράφι του.

Ανώνυμος είπε...

xehasa na anafero kurie xenophobe oti o mparmpas mou dinei polu kala merokamata.Douleuoun kapoioi ellines,ligoi men alla uparhoun.proletarioi ergates pou den ehoun provlima me tous xenous.Psahneis gia douleia?An thes paizei pantos..

Ανώνυμος είπε...

7¨52 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.
ΑΣ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΝΙ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΗΔΗ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ 70% ΟΧΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΔΗ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΕΣΥ? ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΞΗΣΗ. ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΜΠΑΔΟΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

To ΠΑΣΟΚ το ξεφτίλισε στις επόμενες δε θα πάρει ουτε 10% εδωσε το όνομα στα σκόπια, ναι στην τουρκία και τόσα άλλα.Τζέφρυ δε σε βλέπω καλά

Ανώνυμος είπε...

στη χωρα που ο λαλιωτης ειναι φτωχος, ο σημιτης ειναι πατριωτης, ο ρουσοπουλος ειναι ενας απλος γιος ταχυδρομου, ο βουλγαρακης και η συζυγος του κυρια πελεκη οτι εκαναν στο βατοπεδιο το εκαναν επειδη τους το ζητησε η...παναγια (κατα δηλωση της κυριας πελεκη) στη χωρα που ο πρετεντερης ειναι ανενταχτος δημοσιογραφος, ο τριανταφυλλοπουλος ειναι αριστερος, ο χατζηνικολαου ειναι ρεπορτερ (οπως λεει ο ιδιος) στη χωρα που το 2% ειναι πλειοψηφεια ( και μαλιστα ζει εις βαρος του 98%) στη χωρα που εαν εισαι πουστης, γελοιος, μισεις τη χωρα σου εισαι και λιγο οικολογος εισαι ο τελειος πολιτης ενω εαν θες να κανουν το σταυρο τους τα παιδια στο σχολειο, θες να ζεις με ασφαλεια τοτε εισαι φασιστας και ακροδεξιος (και μπαναλ)
ε σ αυτη λοιπον τη χωρα βασιλευει η....δημοκρατια


α ξεχασα
φασιστας εισαι επισης αν θες να γινει δημοψηφισμα, ενω εαν δεν θελεις εισαι......δημοκρατης!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά ακούω για πλειοψηφίες μέσω γκάλοπ.Αλλά και πάλι δημοψήφισμα σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν υφίσταται.Όταν ο άλλος έχει αρκετά χρόνια εδω δικαιούται να θέλει να ελληνοποιηθεί με ή χωρίς αντίτιμο.Ούτε έχετε παρουσιάσει έναν καλο πειστικό λόγο για να μην πάρουν την ιθαγένεια παρά παπαγαλίζεται τις μπίζνες του Καρατζαφέρη που ονειρεύεται τους ψήφους του Σαμαρά...

Ανώνυμος είπε...

6:57 ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΕΓΩ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΑΝ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ-ΔΑΝΙΑ- ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ!

http://d-politiki.blogspot.com/2009/12/blog-post_24.html

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!