Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Επεισόδια πριν από λίγο

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στο κέντρο του Αγρινίου μεταξύ αστυνομικών και ομάδων νεαρών. Η αστυνομία έχει κλείσει την κυκλοφορία σε όλο το κέντρο της πόλης , ενώ έχει γίνει και ρίψη δακρυγόνων. Αυτά προς το παρόν.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

polla ta dakrugona sthn plateia dhmadh!!!!

Ανώνυμος είπε...

Διάφοροι λακέδες της “κουλτούρας” τόσο καιρό και ειδικά από τον περασμένο Δεκέμβριο προσπαθούν να μας δείξουν πως ο λαός είναι με το μέρος των αριστερών “προοδευτικών” δυνάμεων. Πως όντως απλώς λαός, απλοί άνθρωποι είναι αυτοί που βρίσκονται στις τάξεις των «εξεγερμένων» παιδιών.

Συνελήφθησαν χθες τα παιδιά του Γρ. Νιώτη , βουλευτή ΠΑΣΟΚ και Αντιπροέδρου της Βουλής, στο αναρχικό στέκι Ρεσάλτο στο Κερατσίνι. Μάλιστα δίχως ντροπή πληροφορούμαστε πως ο ίδιος ο βουλευτής δήλωσε «Γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι, στο οποίο μπορούσε ο οποιοσδήποτε να περνά τον ελεύθερο χρόνο του». Ή ο βουλευτής δεν ξέρει που του πάνε τα τέσσερα ή μας δουλεύει ψιλό γαζί . Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με ανήλικες ή μικρά παιδάκια μιας και η κόρη του είναι δικηγόρος και ο υιός του σε μεταπτυχιακό. Αυτή λοιπόν είναι η εξεγερμένη γενιά; Τα εξεγερμένα νιάτα που πλήττονται από την ανεργία και η γενιά των 700 ευρώ; Ή μήπως έχουμε να κάνουμε με κακομαθημένα άτομα καλοβολεμένα τα οποία προέρχονται από τους κύκλους της εξουσίας όπως έχουμε δει κατά συρροή περιστατικά στο παρελθόν;

Το παιδι του αλλου του ΣΥΡΙΖΑΤΟΥ πρωτοκλασατου περυσι το θυμαστε.

Αριστεροι μια ζωη εκτος δημοκρατιας. Οταν βγουν και οι ακροδεξιοι τσιριζουν για... δημοκρατια. ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Nixta tromou...

Ανώνυμος είπε...

Stin Papastratou den mporouses na perpatiseis kata tis 9. Ginotan xamos