Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Αναγνώστης για τα τροχαία στην οδό Ίσκου





Αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω κείμενο για την οδό Ίσκου. Αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: Ίσκου και Σκίπη στο Αγρίνιο. Κάθε μήνα και ένα σφοδρό τροχαίο. Αυτή τη φορά το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν αντέχουμε άλλο. Ζούμε με φόβο για μας και τα παιδιά μας, το φόβο του επόμενου ατυχήματος που ίσως να είναι θανατηφόρο.
Στη συνέχεια επιρρίπτει ευθύνες σε "αυτούς , που όρισαν και συντηρούν ένα γειτονικό δρόμο σαν την κύρια ανατολική έξοδο της πόλης, χωρίς πεζοδρόμηση, χωρίς οδόστρωμα, χωρίς σήμανση, χωρίς υποδομές."
Ας το γνωρίζουν καλά αυτοί, που όρισαν το κάτω μέρος της ΕΟ Αγρινίου – Θέρμου σε είσοδο της πόλης και την μετέτρεψαν σε ένα ατελείωτο πάρκινγκ.
Έθεσαν τον πήχη της πόλης ψηλά για να μπορούν εύκολα να περνούν από κάτω."
agrinionews: Ό αναγνώστης μιλάει για συχνά τροχαία ατυχήματα. στην οδό Ίσκου. Τι γίνεται όμως με εκείνους τους ασυνείδητους οδηγούς που αναπτύσσουν ιλιγγιώδη ταχύτητα μες τη πόλη, έχοντας τη μουσική στο δια πασόν ανεξαρτήτου ώρας και μέρας; Αυτοί δυστυχώς κυκλοφορούν σε όλη την πόλη. Ας επιληφθεί ο νόμος για αυτούς..

7 σχόλια:

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ είπε...

Ποιός νόμος ;;;;; του Αγρινίου ;;; ...η μηπως μπορει να ερθει κανενα περιπολικό απο το Μεσολογγι ;;; Χρονια τωρα αργα το βραδυ ακουμε τα στροφομετρα των ΣΟΥΜΙ και Β.Ροσσι... της περιοχής ...

Ανώνυμος είπε...

Τα παντα ειναι θεμα παιδειας! Τι ψαχνεται να βρειτε; Η Ελλαδα ειναι η μοναδικη χωρα στο βορειο ημισφαιριο, που στις εξετασεις για διπλωμα οδηγησης το βασικο κριτηριο ειναι... η ικανοτητα στο παρκαρισμα!

Ανώνυμος είπε...

EXEI DIKIO.Η ΙΣΚΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΒΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΧΑΜΟΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ

Ανώνυμος είπε...

Είναι και η μεγάλη ταχύτητα εντός της πόλης.
Εξάλλου έχει αποδειχτεί ότι το 70% των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων συμβαίνουν εντός των τειχών των πόλεων. Αυτό κάτι λέει.
Όταν οδηγούν μεθυσμένοι ή με το κινητό στο χέρι να μιλούν ή να στέλνουν μηνύματα, τότε τί να πει κανείς.
Στην οδό Ίσκου από Καραπανέικα μέχρι πριν το Μαρινόπουλο έχει πολλές καθέτους και πετάγονται οι μισοί οδηγοί χωρίς να σταματούν στο στοπ ( όπως ,βέβαια, συμβαίνει και σε δεκάδες άλλα σημεία,όπου οι οδηγοί δεν είναι οδηγοί, αλλά μην πω τ5ί είναι. Τα μάτια είναι στο κινητό, το μυαλό τρέχει αλλού καιπιάνουν τιμόνι ). Πόσες και πόσες είναι οι διασταυρώσεις στην πόλη όπου συμβαίνουν συχνά μικροατυχήματα ή σοβαρά συγκρούσεις? Πάμπολλες.

Ανώνυμος είπε...

Ατυχηματα γινονται σε πολλες διασταυρωσεις και οχι μονο σε αυτη. Για τα ατυχηματα δεν φταιει η διασταυρωση ουτε η κινηση που εχει ο δρομος, αλλα ο μη σεβασμος στην προτεραιοτητα και στην σημανση, η υπερβολικη ταχυτητα (και τα 50 χλμ/h ειναι υπερβολικη μεσα στην πολη) αλλα κυριως η απροσεξια. Ολα τα αλλα ειναι ...

Ανώνυμος είπε...

Έλεος που ευθύνονται οι πέντε κάγκουρες με διαπασών το ηχοσύστημα για τα ατυχήματα που συμβαίνουν στο Αγρίνιο.....Όσο για τα στροφόμετρα που ακούγονται στην Εθνική χαλάλι στα παιδιά με το μεράκι και τα ξυράφια εργαλεία τους.

Ανώνυμος είπε...

11:04 μ.μ. Μάλλον εισαι και συ ενας απο τους καγκουρες του στροφομετρου και των 4 σε 1 ανοιχτη... αλλα να σας ακουμε νωρίς, οχι στη 1 τη νυχτα που κοιμωμαστε... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ