Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

'Ολοκληρώνεται το τμήμα Β-Γ της Περιμετρικής Οδού .




Ένα σημαντικό έργο υποδομής που σηματοδοτεί την ανάπτυξη του Αγρινίου «Η Κατασκευή της Περιμετρικής Οδού Αγρινίου (Τμήμα Β-Γ)» βρίσκεται στην τελική φάση υλοποίησης του.

Η εργολαβία αυτή περιλαμβάνει την κατασκευή του δρόμου από την οδό Μιχαλακέα έως την οδό Γούναρη συμπεριλαμβανομένου και του τμήματος της υπόγειας σήραγγας “cut and cover’’ (Τμήμα Β) και την κατασκευή του δρόμου από την οδό Γούναρη έως και το νοσοκομείο (Τμήμα Γ) που έχει ήδη κατασκευαστεί και είναι το τελευταίο τμήμα της μεγάλης περιμετρικής οδού της πόλης, η οποία συνδέει την Ανατολική είσοδο της πόλης (από την Εθνική Οδό, οδό Πανεπιστημίου) με τις Βορειοανατολικές περιοχές του Αγρινίου (Νοσοκομείο, Δύο Ρέματα, Παλαιό Άγιο Χριστόφορο).

"Είναι ένα σύνθετο και πρωτοποριακό έργο για το Αγρίνιο συνάμα όμως και δύσκολο αφού απαιτούσε μεγάλο ύψος αποζημιώσεων, την κατεδάφιση πολλών επικειμένων μεταξύ των οποίων και τριών κατοικημένων σπιτιών, ενώ, όπως γνωρίζετε, έγινε και μεταφορά του κεντρικού αγωγού ύδρευσης στην περιοχή που κατασκευάζεται το έργο" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τους πρώτους μήνες του νέου έτους ενώ χρηματοδοτείται από το Γ΄ ΠΕΠ και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 4.600.000 ευρώ.

27 σχόλια:

trixonidanews είπε...

Μερικές φωτογραφίες του υπό κατασκευή τμήματος που τραβήχτηκαν πάνω από το τούνελ πριν 10 μέρες.

http://trixonidanews.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Το τμήμα μεταξύ της σήραγγας και της οδού Καρπενησίου ήταν μεγάλη ευκαιρία να κατασευαστεί με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση.

Ανώνυμος είπε...

Η πηγή του άρθρου είναι http://www.naftemporiki.gr/localnews/story.asp?id=1753060 μπορείτε να το αναφέρετε....όπως και σε άλλα κείμενά σας...

Ανώνυμος είπε...

Οι οποίες θα χρησίμευαν πού,μέσα στην πόλη?Είναι απλά γνώμη σου ή έχεις κάποιες γνώσεις επί του θέματος?

Ανώνυμος είπε...

Αυτο πραγματικα ειναι ενα σημαντικο εργο για την πολη (με προοπτικη για τις επομενες δεκαετιες) κι οχι τα "πασαλειμματα" της πλατειας!

Ανώνυμος είπε...

ωραιο,βολικο και πολυ πρωτοπορειακο το εργο αυτο για το αγρινιο.γενικα οι νεοι δρομοι που κατασκευαζονται στην πολη ειναι συγρονοι και πολυ λειτουργικοι.

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο 1.48 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΛΩΡΙΔΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ .

agrinionews είπε...

2:48 πολύ απλά έχουμε δημοσιεύσει το δελτίο τύπου του Δήμου Αγρινίο, όπως και η Ναυτεμπορική..

Ανώνυμος είπε...

που πηγε εκει μεσα ο δημαρχος? θα λερωθηκε! γκαρσον! λεκιαστηκα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΚΟΥ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

ωραια θα πηγαινω πιο γρηγορα στο σπιτι μου..

Ανώνυμος είπε...

αν ειναι εργο του σωκου φτιαξτο εσυ

Ανώνυμος είπε...

αν ειναι εργο του σωκου φτιαξτο εσυ

Ανώνυμος είπε...

αν ειναι εργο του σωκου φτιαξτο εσυ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ (ΠΟΙΟΣ;) ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ. ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ (ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν λετε τιποτα και για τα εργα στο Νοσοκομειο που εχουν σταματησει εδω και καιρο και δεν ξερει κανεις ποτε θα ξαναρχισουν?

Ανώνυμος είπε...

ειναι ενα εργο που πολυ απλα μετεφερει ενα ολοκληρο τμημα της πολης με ενα αμεσο τροπο στην εθνικη οδο ,δημιουργει μια δυναμικη
και σε λιγο καιρο θα δουμε πως μια πολεοδομικη παρεμβαση οδηγει εναν τοπο σε αναπτυξη

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΕΡΓΑ" ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΑΩΝΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω να μη φταιει και για το νοσοκομειο ο Μοσχολιος ετσι;Για θα παλαβωσουμε στο φιναλε.Δεν τα κανει ο δημαρχος ολα στην Ελλαδα παιδιααααα...

Ανώνυμος είπε...

10:31 αυτα τα γραφεις πριν βγεις για ποτο η τα σκεφτεσαι μετα;

Ανώνυμος είπε...

1.09 ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΟ;ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΛΥΒΓΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ.ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

11:35 ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗ......Ο ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ;ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ;ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ;ΡΕ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΒΡΕΣ ΠΑΡΕΑ.ΒΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΑ.GET A LIFE ΡΕΕΕΕ!ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ;ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ."ΔΗ...Ο"ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ;ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ;ΤΟ ΔΗΜΑΓΩΓΕΙΟ;ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΟΒΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι να το αναφερουν Κυριε 2:48 π.μ., ... πρεπει να παμε και στην Ναυτεμπορικη να διαβασουμε το άρθρο 2 φορες ????? ....